Winkelwagen  
Mijn Offerte

Schoolborden

Heeft u een nieuw schoolborden nodig? Bij Desko kunt u terecht voor verschillende soorten schoolborden. Bij ons kiest voor uitstekende kwaliteit. Duurzaam schoolmeubilair gaat jarenlang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast is het meer betrouwbaar en kan het ongemakken voorkomen, wat je sneller hebt met goedkoper geprijsde en kwalitatief minderwaardige producten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

WAT IS ER MOGELIJK?

U kunt kiezen uit twee soorten schoolborden. Het klassieke krijtbord of het whiteboard waar u met een marker op schrijft. Het krijtbord is natuurlijk het echte klassieke schoolbord en biedt over het algemeen meet schrijfoppervlak dan het whiteboard. Maar het laatstgenoemde bord is weer eenvoudiger schoon te maken. Welk bord spreekt u het meeste aan?

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele schoolborden tot een veelvoud aan schoolstoelen of schooltafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van het juiste schoolbord!

Contact met Desko