Bureautafels huren

Product filters
Merk
Prijs

Desko heeft een groot assortiment bureautafels die u een tijdelijke oplossing kunnen bieden! Gehuurde bureaus van Desko kunnen eindeloos gecombineerd worden met bladvormen, aanbouwmogelijkheden en accessoires.

 

De juiste hoogte

U kunt er vanuit gaan dat de meeste bureaus een vaste hoogte hebben van 75 centimeter. Tegenwoordig zijn bijna alle onderstellen in hoogte verstelbaar en kunt u de hoogte aanpassen tussen de 62 en 82 centimeter. Dit kunt u handmatig met een slinger doen of elektrisch. Dit is natuurlijk essentieel als u uw bureaublad naar een perfecte ergonomische zithouding wilt aanpassen of graag een zit-sta werkplek wilt hebben.

 

Wilt u liever een bureautafel kopen? Klikt u dan hier

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen voor de verhuur van kantoormeubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij geven u graag advies over het huren van een bureautafel!

Bureau Desko N-poot Uitverkocht
49,00 (59,29 incl. btw)
MerkDesko kantoormeubelen Garantie in maanden60 ConditieVerhuur Naleverheidsgarantie SectieThuiswerkplek
9,00 (10,89 incl. btw)
MerkDesko kantoormeubelen ConditieVerhuur Naleverheidsgarantie Breedte160-180 Diepte80
146,00 (176,66 incl. btw)
Garantie in maanden60 MerkDesko kantoormeubelen ConditieVerhuur Kleurwit SectieProjectinrichting
Nieuw