Nieuw product: de HomeFit voor je thuiswerkplek!

26-10-2020

Thuiswerkplek zit/sta elektrisch HomeFit is een ergonomisch zit/sta bureau met het formaat van een schoenkastje en in de kleur van uw inrichting. Er wordt steeds meer vanuit huis gewerkt, niet iedereen heeft ruimte voor een volledige zit/sta werkplek zoals op kantoor. Als er thuis wel de ruimte is past het bureau vaak niet bij uw interieur. 

Ga naar productpagina Informatie aanvragen

Daarom is er nu HomeFit. Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is de HomeFit niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat de HomeFit in iedere woonkamer past.

De transformatie van het anonieme kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. In de kast bevindt zich ook een opberggoot, de opberggoot biedt ruimte aan werkgerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap. 

Het is net als op kantoor belangrijk om ook thuis afwisselend zittend en staand te werken. De HomeFit is volledig elektrisch in hoogte te verstellen van 68 tot 118 cm om zowel zittend als staand te kunnen werken.

Bekijk de HomeFit!

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling