Winkelwagen  
Mijn Offerte

Beste bureau voor de thuiswerkplek

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aangezien we voorlopig grotendeels blijven thuiswerken, is het verstandig om naast een goede bureaustoel te investeren in een ergonomisch bureau voor je thuiswerkplek. Desko Kantoormeubelen selecteerde de beste bureaus voor de thuiswerkplek. Hierbij hielden we rekening met ergonomie, uitstraling en prijs. Door je bureau voor thuis te bestellen bij Desko, geniet je altijd de volgende voordelen:

  • Veilig online bestellen
  • Thuis geleverd door onze eigen transportdienst
  • Direct laten monteren door onze eigen monteurs
  • Geleverd in heel Nederland
  • Goedkope ergonomische bureaus die aan arbonormen voldoen
  • Snelle levering uit ons eigen magazijn in Amsterdam

WAAROM EEN ERGONOMISCH BUREAU AANSCHAFFEN?

Als je het overgrote deel van de dag zittend werkt in een verkeerde houding, ontstaan er al snel kleine pijntjes in nek, schouders en rug. Doordat je een ergonomisch bureau eenvoudig kunt aanpassen aan je persoonlijke wensen, is de kans groter dat je goed achter je bureau zit. De kans op het ontstaan van klachten neemt af en bestaande klachten zullen niet snel erger worden.

HOE STEL JE EEN BUREAU GOED IN?

In onze blog ‘Wat is de ideale bureauhoogte’ vertellen we je alles over het instellen van een bureau in drie stappen:

  • Je bureaustoel goed instellen
  • De hoogte van je bureau aanpassen
  • Je armleuningen goed instellen

Meer lezen over ergonomisch werken? Je vindt een uitgebreide zithoudinginstructie op de informatiepagina ‘Ergonomisch werken’.

GOEDKOOP BUREAU VOOR THUISWERKEN

Als je zoekt naar een bureau voor je thuiswerkplek, speelt naast ergonomie de prijs natuurlijk een rol. Desko Kantoormeubelen heeft voor de thuiswerkplek daarom een selectie gemaakt waarmee u een professioneel, ergonomisch bureau aanschaft voor een lage prijs.

BUREAU KIEZEN VOOR THUIS

Een elektrisch verstelbaar bureau of handmatig verstelbaar bureau? De specialisten van Desko helpen je graag met het vinden van het beste bureau voor je thuiswerkplek. We voorzagen al vele tevreden consumenten en zakelijke opdrachtgevers van een bureau, bureaustoel of complete kantoorinrichting en beschikken over vele jaren ervaring. 

BUREAUS KOPEN VOOR WERKNEMERS?

Juridisch gezien zijn werkgevers verplicht om hun werknemers te voorzien van een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek. Als je bureaus wil kopen voor je werknemers, biedt Desko je de mogelijkheid eenvoudig grote aantallen af te nemen en thuis te laten bezorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!

INFORMATIE AANVRAGEN

NEEM CONTACT OP MET DESKO KANTOORMEUBELEN

Wil je meer weten over een van onze bureaus voor thuiswerken of heb je een vraag over het plaatsen van een bestelling in de webshop? Stel vrijblijvend je vraag door telefonisch contact met ons op te nemen via 020 480 1020 of door een bericht te sturen naar info@desko.nl. Het team van Desko gaat graag voor je aan de slag!

020 480 1020 INFo@DESKO.nl

Contact met Desko