Barkrukken huren

Product filters
Levertijd
Merk
Prijs

Bent u op zoek naar tijdelijke barkrukken voor in de bar of koffiecorner van uw ondernemening? Of werkt u aan hoge tafels en wilt u daar barkrukken onderzetten? Desko biedt u een uitgebreide collectie barkrukken. Wij hebben verschillende modellen staan in uiteenlopende prijsklassen. Een mooie barkruk geeft uw werkplek net dat beetje extra sfeer en uitstraling.

Een goede barkruk ziet er mooi uit maar geeft je ook een gevoel van comfort en stabiliteit. Net als de ouderwetse zware barkrukken uit het bruine café. Natuurlijk horen die logge krukken niet thuis in een moderne kantoorruimte of horecagelegenheid. Daarom zijn onze barkrukken stijlvol vormgegeven en bieden ze toch het comfort en de stabiliteit die u van een barkruk gewend bent.

 

Wilt u liever kantinestoelen kopen? Klikt u dan hier

 

Desko levert hele diverse aantallen voor de verhuur van kantoormeubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij geven u graag advies over het huren van kantinestoelen!

[Bel voor prijsopgave]
Levertijd1-5 werkdagen Garantie in maanden60 maanden MerkDesko kantoormeubelen ConditieGebruikt Zithoogte83 cm cm
Barkruk Icon - B Uitverkocht
4,00 (4,84 incl. btw)
MerkDesko kantoormeubelen ConditieVerhuur Rugleuninghoogte117 cm Zitdiepte52 cm Naleverheidsgarantie
Nieuw