Projectinrichting

Een verhuizing of verbouwing vormt de ideale gelegenheid om de inrichting van uw kantoor een nieuwe impuls te geven. Bij Desko beschikken we over een groot team met uiteenlopende expertises en begeleiden we uw project van A tot Z. We bieden u hierbij méér dan slechts een nieuwe kantoorinrichting met nieuwe kantoormeubelen, we creëren een plek die bij uw bedrijf past.

Ontdek projectinrichting bij Desko

Lees meer over:

Interieurplan

Interieurplan

Laat de ontwerpers van Desko u verrassen met en volledig op maat gemaakt interieurplan.

Kantoormeubelen

Kantoormeubelen

Richt uw kantoor in met nieuwe, tweedehands of refurbished kantoormeubelen.

Duurzaam inrichten

Duurzaam inrichten

Desko koopt oude kantoormeubelen op en biedt u de mogelijkheid meubels te leasen

Circulair inrichten

Circulair inrichten

Door oude meubels opnieuw te gebruiken, belast u het milieu zo min mogelijk.

Desko circulaire economie

Wij hebben de projectinrichting verzorgd voor

Onze mensen

We zijn trots op ons team bestaande uit ervaren architecten, meubelontwerpers, meubelmakers, vormgevers, monteurs, stylisten, tekenaars en grafisch vormgevers. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd, presenteren we u een helder en compleet plan waarin we u meenemen in de mogelijkheden die uw huidige of toekomstige kantoorruimte biedt.

De 4 stappen van projectinrichting bij Desko

Tijdens de voorbereiding én uitvoering van het project schakelt u met dezelfde projectmanager, waardoor de communicatie helder en overzichtelijk blijft. Wanneer u contact met ons opneemt, verlopen de vier stappen van projectinrichting bij Desko altijd als volgt:1. Inventariseren

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek verkennen we uw wensen en eisen. Heeft u een circulaire ambitie? Welke sfeer wilt u uitstralen? We horen het graag! En als u dit wilt, verkennen we met een waardescan direct de waarde van uw huidige kantoormeubelen. Hierbij inventariseert onze circulaire expert welk meubilair vervangen moet worden en wat u kunt hergebruiken.

Projecten Desko

Projecten Desko

2. Creëren

Wanneer we weten wat uw wensen en eisen zijn, gaan onze ontwerpers aan de slag. Desko beschikt over een eigen ontwerpafdeling waar ervaren interieurarchitecten werken. Zij ontwikkelen een voorstel met ontwerpen en impressies dat matcht met uw bedrijfscultuur en kernwaarden.

  • 2D interieurplan
  • Werkplekadvies per m2
  • Werkplekadvies bij uitbreiding/krimp

3. Finetunen

Gaat u akkoord met het voorstel van onze architecten? Dan nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek in een van onze showrooms. Hier kunt u de verschillende soorten kantoormeubelen, vloeren en accessoires bekijken. en geeft u aan wat uw voorkeur heeft. Wilt u later toch nog iets wijzigen? Geen probleem. De keuzes die u tijdens dit gesprek maakt zijn nog niet definitief. Na de tweede afspraak ontvangt u een aangepast 2D plan. Indien gewenst leveren we u ook een circulair plan, akoestisch plan en compleet lichtplan.

Projecten Desko

Projecten Desko

4. Oplevering

Gaat u akkoord met het voorstel? Dan ontvangt u een projectbegroting en uitgebreide planning, zodat u de komende tijd precies weet waar u aan toe bent. Ook hierop geeft u natuurlijk akkoord, waarna we direct starten met de uitvoering.


5. Het resultaat

Voldoet het 2D-plan aan uw wensen en eisen? Wanneer u definitief akkoord gaat met het voorstel maakt onze ontwerpafdeling een 3D-interieurplan. Ook ontvangt u van ons een projectbegroting en uitgebreide planning, zodat u de komende tijd precies weet waar u aan toe bent. Vervolgens gaan we natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag! Indien gewenst leveren we uw project turnkey op.

Projecten Desko

Meer dan 40 jaar ervaring in projectinrichting

Al sinds 1952 geven wij interieuradvies voor kantoren en voorzien we bedrijven van complete kantoorinrichtingen.Uitsluitend kantoor meubelen van topmerken

Bij Desko vindt u uitsluitend kantoor meubelen van kwaliteitsmerken zoals Ahrend, Drentea, Vitra, Aspa, Eames, Swan Products en Herman Miller. Hierbij heeft u de keuze uit klassieke modellen als de Ahrend 220, Ahrend 230, Ahrend 2020 en de Herman Miller Mirra. Altijd in nieuwstaat én voor een fantastische prijs


Duurzame en circulaire projectinrichting


Bij Desko zijn we een groot voorstander van hergebruik en specialist in circulair inrichten. Met behulp van een waardescan bepalen we de waarde van uw huidige kantoormeubelen en geven we u een advies over welke bureaus, kantoorkasten en vergaderstoelen u opnieuw kunt gebruiken. Onze ervaren meubelmakers repareren en reinigen de kantoormeubelen, waardoor deze weer zo goed als nieuw zijn. Heeft u uw meubels niet meer nodig? Dan kopen we deze op!

Onze showroom in Amsterdam

U bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam om ons grote aanbod kantoormeubelen te bekijken en kennis te maken met onze architecten en verkoopadviseurs. We voorzien u graag van advies bij het inrichten van uw kantoor!

Voordelen

Desko Kantoormeubelen
  • Showroom Desko Amsterdam
  • Herwijk 12
  • 1046 BC Amsterdam

Contact opnemen met Desko

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het inrichten van uw kantoor en wilt u weten wat Desko voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 020 480 1020 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier. Het team van Desko gaat graag voor u aan de slag!