Winkelwagen
slider-project_2

Desko heeft voor L’Oréal het volledige project van A t/m Z gerealiseerd. Van idee tot een bijzonder maatwerkplan binnen een strakke deadline uitgevoerd. Een zeer bijzonder project!

De wens van L’Oréal was helder; Het creëren van een praktische, ontspannen ruimte voor iedereen. Een plek waar werknemers van L’Oréal samen eten, praten en werken. Voorzien van praktisch en functioneel meubilair dat voor een gedeelte flexibel is in zijn opstelling.

We stripten de oude bedrijfskantine volledig zodat we de leeggehaalde ruimte konden voorzien van akoestische spuitwerk op het plafond voor een betere akoestiek. De wanden werden mooi afgewerkt en geschilderd en daarbij gelijk voorzien van een nieuwe elektrische infrastructuur. En de oude vloer hebben we volledig vervangen door PVC betonlooktegels voor een industriële look.

Door het maatwerkmeubilair functioneel en verrijdbaar te maken en te combineren met het standaard meubilair, kan het bedrijfsrestaurant in meerdere opstellingen dienst doen voor meerdere doelgroepen. Op het geheel stemde we een aantal mooie bestaande en speciaal voor L’Oréal ontworpen licht elementen af en brachten we vaste design waterfonteinen aan in de bestaande nissen.

Project

L'OREAL Bedrijfsrestaurant

Locatie

Hoofddorp

Meubilair

Hergebruik en nieuw

Contract

Koop

Aanvullend

Vloer: voorzien van betonlook tegels

Plafond: voorzien van Akoestisch Spuitwerk

Verlichting: Muuto, Led buizen en eigen ontwerp

Maatwerk

meubilair en standaard meubilair

Geheel gestript en opnieuw gebouwd

Compleet nieuw geschilderd

Complete nieuwe elektrische infrastructuur aangelegd

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko