Winkelwagen  
Mijn Offerte
slider-project_2

L'OREAL Bedrijfsrestaurant

Stoer, praktisch en ontspannen - het bedrijfsrestaurant van L'Oréal

 

L-Oreal-Interieur-Hoofddorp-restaurant-door-architecten-2_1

Stoer, praktisch en ontspannen - het bedrijfsrestaurant van  L'Oréal

 

Desko heeft voor L’Oréal het volledige project van A t/m Z gerealiseerd. Van idee tot een bijzonder maatwerkplan binnen een strakke deadline uitgevoerd. Een zeer bijzonder project!

De wens van L’Oréal was helder; Het creëren van een praktische, ontspannen ruimte voor iedereen. Een plek waar werknemers van L’Oréal samen eten, praten en werken. Voorzien van praktisch en functioneel meubilair dat voor een gedeelte flexibel is in zijn opstelling.

We stripten de oude bedrijfskantine volledig zodat we de leeggehaalde ruimte konden voorzien van akoestische spuitwerk op het plafond voor een betere akoestiek. De wanden werden mooi afgewerkt en geschilderd en daarbij gelijk voorzien van een nieuwe elektrische infrastructuur. En de oude vloer hebben we volledig vervangen door PVC betonlooktegels voor een industriële look.

Door het maatwerkmeubilair functioneel en verrijdbaar te maken en te combineren met het standaard meubilair, kan het bedrijfsrestaurant in meerdere opstellingen dienst doen voor meerdere doelgroepen. Op het geheel stemde we een aantal mooie bestaande en speciaal voor L’Oréal ontworpen licht elementen af en brachten we vaste design waterfonteinen aan in de bestaande nissen.

 

L-Oreal-Interieur-Hoofddorp-restaurant-door-architecten-thumbnail
19059778_1175841992546160_390475070021919802_n
L-Oreal-Interieur-Hoofddorp-restaurant-door-architecten-3
IMG_0036-1120x400

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

Contact met Desko