Winkelwagen

Akoestiek verbeteren op kantoor

De werkomgeving is de plek bij uitstek waar alles moet kloppen. De akoestiek, lichtinval en indeling van het kantoor zijn van invloed op hoe je medewerkers zich voelen en de productiviteit.

 

Vragen over akoestiek?

Stel ze gerust! Je kunt contact met ons opnemen via 020 - 4801020 of door gebruik te maken van het contactformulier.Waarom is aandacht voor akoestiek belangrijk?

Welke geluiden zijn storend?

Uit onderzoek van Specsavers blijkt dat 59% van de medewerkers in kantooromgevingen last hebben van omgevingsgeluid. Vooral telefoongesprekken, kletsende collega’s en harde ringtones vinden we vervelend.

Gevolgen van een slechte akoestiek

Als je regelmatig werkt in een ruimte die akoestisch niet optimaal is, zal dit ergernissen kan veroorzaken. De ergernissen leiden vervolgens tot concentratieproblemen, frustraties, onrustige gevoelens, vermoeidheid en hoofdpijn.

Goede akoestiek? Fijner werken! 

Maar liefst 6 op de 10 medewerkers denkt beter te zullen werken als de akoestiek verbetert. Ze verwachten meer te kunnen doen. Ook verwachten ze dat de kwaliteit van het werk zal toenemen.

Akoestiek verbeteren kan op veel manieren

Telefoongesprekken op de werkvloer leiden andere medewerkers af. Met belcellen, belhokjes of telefooncaps voorkom je dit. 

Ook kun je bijvoorbeeld scheidingswanden, vloerkleden of akoestische panelen plaatsen.

Akoestiek: vaak een ondergeschoven kindje


Bijna 60% van de Nederlanders heeft last van omgevingsgeluid op kantoor. Slechts 10% van de werkgevers houdt rekening met kantoorakoestiek bij het inrichten van de kantoorruin.

Populaire categorieën

Ontvangen

362 Producten

Bureaus

129 Producten

Zitten

497 Producten

Werkplek thuis

15 Producten

Opbergen

138 Producten

Vergaderen

686 Producten

Directie

118 Producten

Kantine

823 Producten

Akoestiek

90 Producten

Bureauaccessoires

138 Producten

Fun

24 Producten

Buitenmeubilair

56 Producten

Akoestische oplossingen kopen?

In onze webshop vind je een groot aantal producten waarmee je de akoestiek op kantoor kunt verbeteren. Ontdek direct onze:

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Blogs van Desko

 
 
 
 

Contact opnemen met Desko

Desko Kantoormeubelen heeft vele jaren ervaring met het inrichten van kantoren en onze experts kunnen de gehele planning en uitvoering voor je uit handen nemen. Kantoorakoestiek is een van onze specialiteiten. We bieden je een groot assortiment akoestische oplossingen, kunnen vloeren voor je leggen en akoestische plafonds aanbrengen. Kortom: alles wat er nodig is om van jouw kantoor een fijne werkplek te maken.

Contact opnemen

Contact met Desko