Winkelwagen

Akoestiek verbeteren op kantoor

De werkomgeving is de plek bij uitstek waar alles moet kloppen. De akoestiek, lichtinval en indeling van het kantoor zijn van invloed op hoe je medewerkers zich voelen en de productiviteit.

 

Vragen over akoestiek?

Stel ze gerust! Je kunt contact met ons opnemen via 020 - 4801020 of door gebruik te maken van het contactformulier.Waarom is aandacht voor akoestiek belangrijk?

Welke geluiden zijn storend?

Uit onderzoek van Specsavers blijkt dat 59% van de medewerkers in kantooromgevingen last hebben van omgevingsgeluid. Vooral telefoongesprekken, kletsende collega’s en harde ringtones vinden we vervelend.

Gevolgen van een slechte akoestiek

Als je regelmatig werkt in een ruimte die akoestisch niet optimaal is, zal dit ergernissen kan veroorzaken. De ergernissen leiden vervolgens tot concentratieproblemen, frustraties, onrustige gevoelens, vermoeidheid en hoofdpijn.

Goede akoestiek? Fijner werken! 

Maar liefst 6 op de 10 medewerkers denkt beter te zullen werken als de akoestiek verbetert. Ze verwachten meer te kunnen doen. Ook verwachten ze dat de kwaliteit van het werk zal toenemen.

Akoestiek verbeteren kan op veel manieren

Telefoongesprekken op de werkvloer leiden andere medewerkers af. Met belcellen, belhokjes of telefooncaps voorkom je dit. 

Ook kun je bijvoorbeeld scheidingswanden, vloerkleden of akoestische panelen plaatsen.

Akoestiek: vaak een ondergeschoven kindje


Bijna 60% van de Nederlanders heeft last van omgevingsgeluid op kantoor. Slechts 10% van de werkgevers houdt rekening met kantoorakoestiek bij het inrichten van de kantoorruin.

Populaire categorieën

Ontvangen

668 Producten

Bureaus

178 Producten

Zitten

460 Producten

Werkplek thuis

25 Producten

Opbergen

172 Producten

Vergaderen

1250 Producten

Directie

99 Producten

Kantine

332 Producten

Akoestiek

88 Producten

Bureauaccessoires

147 Producten

Fun

24 Producten

Buitenmeubilair

58 Producten

Akoestische oplossingen kopen?

In onze webshop vind je een groot aantal producten waarmee je de akoestiek op kantoor kunt verbeteren. Ontdek direct onze:

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Tevreden klanten die je voorgingen

aegon_1_

Aegon (3.500 thuiswerkplekken)

“Ik heb Desko meegemaakt van proposal tot en met de nazorgfase. Bij de proposal hadden we vanuit HR al een goed gevoel over wat ze te bieden hadden. Gedurende implementatie is er heel prettig samengewerkt, en werd er goed meegedacht in het vormen van een helder en eenvoudig proces voor Aegon. Na de implementatie waren de lijntjes kort, wat maakt dat er weinig problemen waren na de implementatie.”

Klimaatroute_1_

Klimaatroute (Circulair inrichten)

"Wij zijn een groeiend bedrijf in de duurzaamheidssector en waren op zoek naar een partner die ons verder kon helpen bij het leveren van een circulair kantoorinterieur. DESKO is hierin onze vaste partner geworden. Tweedehands kantoormeubilair maken zij weer als nieuw. Hierdoor hoeven wij niet in te leveren op kwaliteit en looks, terwijl we een verantwoorde keuze maken, die ook nog eens scheelt in de portemonnee. Wat ons betreft een win-win-win situatie!"

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Blogs van Desko

Contact opnemen met Desko

Desko Kantoormeubelen heeft vele jaren ervaring met het inrichten van kantoren en onze experts kunnen de gehele planning en uitvoering voor je uit handen nemen. Kantoorakoestiek is een van onze specialiteiten. We bieden je een groot assortiment akoestische oplossingen, kunnen vloeren voor je leggen en akoestische plafonds aanbrengen. Kortom: alles wat er nodig is om van jouw kantoor een fijne werkplek te maken.

Contact opnemen

Contact met Desko