Duurzaam inrichten

Wanneer u als bedrijf kiest voor het duurzaam inrichten van uw kantoor, merkt u vaak al snel dat dit op veel verschillende manieren kan. Zo kunt u kiezen voor de aanschaf van tweedehands of refurbished kantoormeubelen of uw huidige inventaris zoveel mogelijk hergebruiken. Desko Kantoormeubelen zet al enkele jaren in op het ontwikkelen van kennis en expertise op het gebied van circulair inrichten. Hierdoor profiteert u bij ons van een volledig circulair interieurconcept met:

Duurzame tweedehands kantoormeubelen

Doordat grote bedrijven en instellingen regelmatig hun kantoormeubelen vervangen, beschikken we bij Desko over een grote voorraad tweedehands kantoormeubelen. Kom langs in onze showroom in Amsterdam om ons huidige aanbod te bekijken en laat u verrassen door de mogelijkheden die gebruikte kantoormeubelen u bieden.  

Duurzame projecten van Desko

Desko is al vele jaren actief in Nederland op het gebied van projectinrichting en streeft hierbij naar het hergebruiken van kantoormeubelen. Bekijk hieronder een aantal projecten die we reeds hebben opgeleverd.

Zelfstroom

Door gebruik te maken van een mix van nieuwe en hergebruikte kantoormeubelen heeft Desko bij Zelfstroom in ‘s-Hertogenbosch duurzame flexwerkplekken, akoestische ruimtes en stilteplekken gerealiseerd.

MVO

Desko leverde MVO kantoormeubilair op basis van een innovatief contract waarbij Desko eigenaar blijft van het meubilair en MVO alleen betaalt voor het daadwerkelijke gebruik. De inrichting bestaat uit een mix van nieuwe en hergebruikte kantoormeubelen.

ABN AMRO

Het kantoor van ABN AMRO is door Desko gevuld met gebruikte, opgeknapte kantoormeubelen. Hierdoor werken maar liefst 190 medewerkers op een circulaire werkplek.

Uw kantoor duurzaam inrichten?

Bij Desko Kantoormeubelen beschikken we over de ervaring en expertise om u te ondersteunen bij het duurzaam inrichten van uw kantoor. Plan een vrijblijvend gesprek in met onze circulaire experts door te bellen naar 020 480 1020 of door een bericht te sturen naar [email protected].