Nieuws

Homefit: Perfect voor je thuiswerkplek

Er wordt steeds meer vanuit huis gewerkt en niet iedereen heeft ruimte voor een volledige zit/sta werkplek zoals op kantoor. En als er thuis wel ruimte is, past het bureau vaak niet bij je interieur. Daarom is er nu de HomeFit! Met een breedte van slechts 105cm en een diepte van 30cm is de HomeFit niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat de HomeFit in iedere woonkamer past.

Hoe werkt de HomeFit?

De transformatie van het anonieme kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. In de kast bevindt zich ook een opberggoot, de opberggoot biedt ruimte aan werk gerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap.

Zittend en staand werken

Het is net als op kantoor belangrijk om ook thuis afwisselend zittend en staand te werken. De HomeFit is volledig elektrisch in hoogte te verstellen van 68 tot 118cm om zowel zittend als staand te kunnen werken. De HomeFit is in veel verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Er zijn genoeg keuzes om te maken. Om de juiste keuzes voor jou te maken, kan je altijd met een van onze adviseurs in gesprek. Wij kunnen je helpen met het maken van jouw keuzes en weten waar je op moet letten. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken via 020 4801020 of stuur een mailtje naar Harald@desko.nl