Winkelwagen  
Mijn Offerte

Wegens onderhoud is onze showroom gesloten op dinsdag 7 mei. We helpen je graag telefonisch 0204801020 of per mail info@desko.nl 

Ontmoeten en vergaderen


Naar verwachting zal in de toekomst de balans tussen werken aan je thuiswerkplek en werken op kantoor verschuiven. De momenten die we op kantoor zijn, staan steeds meer in het teken van ontmoeten en vergaderen.

Ben je op zoek naar manieren waarop je jouw kantoor van de toekomst kunt inrichten? Bij Desko Kantoormeubelen zijn we gespecialiseerd in kantoorinrichting en vind je alles voor het inrichten van vergaderruimtes en vergaderzalen.Ontmoeten en vergaderen in het kantoor van de toekomst

Belang van de eerste indruk

Hoewel dit voor veel bedrijven al realiteit is, zal in de toekomst de eerste indruk regelmatig bestaan uit online-contactmomenten. Door te investeren in een ontvangstruimte met bijvoorbeeld ontvangstmeubilair als fijne fauteuils en banken kun je ervoor zorgen dat je online indruk matcht met de eerste offline indruk die je hebt gemaakt.

(Deels) online vergaderen

Van wekelijkse teammeeting tot brainstormsessie: in de toekomst zal de grens tussen offline en digitaal vergaderen afnemen. Concreet betekent dit dat een toekomstbestendige vergaderruimte naast vergaderstoelen en vergadertafels beschikt over een moderne digitale infrastructuur, zodat deelnemers op afstand mee kunnen doen.

Ontmoeten op kantoor

Omdat veel medewerkers in de toekomst deels thuiswerken, is het in het kantoor van de toekomst belangrijk om naast de officiële vergaderplekken genoeg plek te bieden voor je eigen medewerkers om bij te praten en af te stemmen. Dit kan bijvoorbeeld op een grote plaza, maar is ook eenvoudig te realiseren met akoestische banken.

Ontspanning en fun

Doordat we steeds meer werken in een situatie waarin het mogelijk is om altijd en overal maar aan het werk te zijn, is het belangrijk om als werkgever te wijzen op het belang van ontspanning. Zorg voor een fijne kantine met prettig meubilair en creëer plekken voor ontspanning en fun. Bijvoorbeeld met een tennistafel of pooltafel!

Desko is duurzaam en circulair

Bij Desko Kantoormeubelen zijn we gespecialiseerd in duurzame kantoorinrichting. Ons aanbod bestaat uit duurzame producten met een minimale impact op het milieu. Wil je een nog groenere keuze maken? Dat kan! Door je huidige kantoormeubelen opnieuw te gebruiken, maak je een circulaire keuze. Op de pagina circulaire kantoorinrichting vertellen we je hier meer over.

Populaire categorieën

Ontvangen

1121 Producten

Bureaus

524 Producten

Zitten

470 Producten

Werkplek thuis

28 Producten

Opbergen

180 Producten

Vergaderen

1330 Producten

Directie

94 Producten

Kantine

335 Producten

Schoolmeubilair

11 Producten

Akoestiek

107 Producten

Bureauaccessoires

168 Producten

Fun

18 Producten

Buitenmeubilair

58 Producten

Het kantoor als ontmoetingsplek 

Inmiddels zijn veel bedrijven bekend met de voor- en nadelen van thuiswerken. Zo ontstond er tijdens de coronacrisis voor veel medewerkers een betere werk-privé-balans en was het niet langer nodig om dagelijks met de auto of het openbaar vervoer te reizen. Tegelijkertijd was uitsluitend thuiswerken zeker niet ideaal. Zo voelden medewerkers zich niet gezien en bleek het lastig voor nieuwe collega’s om hun draai te vinden. Bij Desko Kantoormeubelen verwachten we daarom dat het kantoor van de toekomst plek moet bieden voor een hybride vorm van werken. Het kantoor zal niet langer een plek zijn waar je elke dag standaard bent, maar een plek waar je bent voor een vergadering, klantafspraak of gesprek met je manager.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

ZIVVER

Desko leverde Zivver een  kantoorinrichting, waar nieuw en hergebruikt gaaf gemixt zijn. Modern fris en perfect in lijn met de huisstijl.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Tevreden klanten die je voorgingen

aegon_1_

Aegon (3.500 thuiswerkplekken)

“Ik heb Desko meegemaakt van proposal tot en met de nazorgfase. Bij de proposal hadden we vanuit HR al een goed gevoel over wat ze te bieden hadden. Gedurende implementatie is er heel prettig samengewerkt, en werd er goed meegedacht in het vormen van een helder en eenvoudig proces voor Aegon. Na de implementatie waren de lijntjes kort, wat maakt dat er weinig problemen waren na de implementatie.”

Klimaatroute_1_

Klimaatroute (Circulair inrichten)

"Wij zijn een groeiend bedrijf in de duurzaamheidssector en waren op zoek naar een partner die ons verder kon helpen bij het leveren van een circulair kantoorinterieur. DESKO is hierin onze vaste partner geworden. Tweedehands kantoormeubilair maken zij weer als nieuw. Hierdoor hoeven wij niet in te leveren op kwaliteit en looks, terwijl we een verantwoorde keuze maken, die ook nog eens scheelt in de portemonnee. Wat ons betreft een win-win-win situatie!"

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Blogs van Desko

Contact opnemen met Desko

Heb je een vraag over een van de producten in onze webshop of maak je graag kennis voor vrijblijvend advies over het inrichten van je kantoor als vergader- en ontmoetingsplek? Neem voor deze en al je andere vragen vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 020 480 1020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Onze merken

Contact met Desko