Winkelwagen

Tweedehands bureautafels

Desko heeft een groot assortiment gebruikte bureautafels waarmee eindeloos gecombineerd kan worden met bladvormen, aanbouwmogelijkheden en accessoires.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De juiste hoogte

U kunt er vanuit gaan dat de meeste bureaus een vaste hoogte hebben van 75 centimeter. Tegenwoordig zijn bijna alle onderstellen in hoogte verstelbaar en kunt u de hoogte aanpassen tussen de 62 en 82 centimeter. Dit kunt u handmatig met een slinger doen of elektrisch. Dit is natuurlijk essentieel als u uw bureaublad naar een perfecte ergonomische zithouding wilt aanpassen of graag een zit-sta werkplek wilt hebben.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE BUREAUTAFEL? KLIKT U DAN HIER

Naast bureautafels bent u bij Desko ook aan het juiste adres voor ander tweedehands meubilair zoals

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele bureautafel tot een veelvoud aan bureaustoelen of werkplekken. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij gaan voor u op zoek naar de juiste bureautafel!

Contact met Desko