Winkelwagen  
Mijn Offerte

Tweedehands bureautafels

Desko heeft een groot assortiment gebruikte bureautafels waarmee eindeloos gecombineerd kan worden met bladvormen, aanbouwmogelijkheden en accessoires.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De juiste hoogte

U kunt er vanuit gaan dat de meeste bureaus een vaste hoogte hebben van 75 centimeter. Tegenwoordig zijn bijna alle onderstellen in hoogte verstelbaar en kunt u de hoogte aanpassen tussen de 62 en 82 centimeter. Dit kunt u handmatig met een slinger doen of elektrisch. Dit is natuurlijk essentieel als u uw bureaublad naar een perfecte ergonomische zithouding wilt aanpassen of graag een zit-sta werkplek wilt hebben.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE BUREAUTAFEL? KLIKT U DAN HIER

Naast bureautafels bent u bij Desko ook aan het juiste adres voor ander tweedehands meubilair zoals

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele bureautafel tot een veelvoud aan bureaustoelen of werkplekken. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij gaan voor u op zoek naar de juiste bureautafel!

Contact met Desko