Refurbished kantoormeubilair

Refurbished kantoormeubilair is een gebruikt meubelstuk dat technisch volledig gecontroleerd, schoongemaakt en eventueel vernieuwd is. Zo nodig is het meubel voorzien van nieuwe stoffering of onderdelen. Hierdoor is het meubel kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw meubelstuk, maar goedkoper en beter voor het milieu (C02 uitstoot) doordat er minder nieuwe grondstoffen gebruikt worden.

Investeren in waarde

In veel gevallen verkeerd het meubilair vaak nog in een prima technische staat, maar is in de boeken al afgeschreven met een waarde van €0,-. Door het over te stofferen bij slijtage, een nieuw bureaublad of een simpele reparatie van een kapot onderdeel van een bureaustoel. Kunt u met een kleine investering weer opnieuw goud in handen hebben. De reden dat organisaties vaak meteen naar nieuw kantoormeubilair kijken, is omdat ze niet altijd weten wat de mogelijk- heden zijn om hun kantoorinrichting te refurbischen. Zie ook de Waardescan kantoormeubelen

Mogelijkheden van refurbished meubilair

  • Herstofferen bureaustoel
  • Herstofferen vergaderstoel /Fauteuil
  • Nieuwe bladen bureaus, vergadertafels of kantinetafels
  • Overspuiten frame bureaus, vergader- of kantinetafels
  • Overspuiten kasten
  • Ombouwen werkplek
  • Tijdelijke leenstoelen / bureaus tijdens reparatie
  • Reparaties mogelijk op locatie
 

 

Maak een afspraak voor een Gratis adviesgesprek en bereken wat refurished meubilair uw bedrijf oplevert.

 

 

Herstofferen

Bureaustoelen hebben soms te maken slijtage en/of de kleur van de stof past niet meer bij uw organisatie. Wat dan, is deze stoel dan afgeschreven?
Lees meer over herstofferen

Werkplekken ombouwen

Nog werkende bureaus passen bij veel organisaties niet meer in de bedrijfsstrategie van nu. Sinds het introduceren van ‘het nieuwe (flex)werken.
Lees meer over werkplekken ombouwen

Nieuw bureaublad

Bureaubladen hebben regelmatig te maken beschadigingen doordat er intensief aan gewerkt wordt, het frame verkeerd daarentegen vaak nog in prima staat.
Lees meer over nieuw bureaublad

Overspuiten frames of kasten

De frames van bureaus zijn vaak nog prima, maar hebben regelmatig te maken met beschadigingen doordat er intensief aan gewerkt wordt.

Lees meer

Kasten ombouwen

Door digitalisering is er steeds meer papierwerk op onze desktop komen te staan, kasten staan leeg en hebben daardoor geen functie meer.

Lees meer
 

Onze projecten

 

MVO

 

BAM

 

ZELFSTROOM

 
Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!