Kantoormeubelen huren

Product filters
Levertijd
Merk
Prijs

Wanneer u voor een korte periode een kantoorinrichting nodig heeft, is het huren van bureaus, rolluikkasten en bureaustoelen een aantrekkelijke optie. Doordat u alleen betaalt voor het daadwerkelijke gebruik, vallen de totale kosten lager uit en na afloop van de huurperiode hoeft u zich niet bezig te houden met het verkopen van de meubelen. Door kantoormeubelen bij Desko te huren profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Kantoormeubelen gratis bezorgd en weer opgehaald
 • Flexibele huurcontracten
 • Keuze uit een groot huurassortiment kantoormeubelen van kwaliteitsmerken
 • Snelle levering: op werkdagen binnen 24 uur

Wilt u meer informatie over het huren van kantoormeubelen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 020 480 1020 of stuur een e-mail naar info@desko.nl. U kunt ook live met ons chatten via het venster dat u rechtsonder op de pagina ziet.

Prijsopgave ontvangen voor kantoormeubelen huren

Met de volgende vijf stappen huurt u eenvoudig kantoormeubelen bij Desko:

 1. Klik op het item dat u wilt huren.
 2. Door op de button ‘Offerte huur kantoormeubelen’ te klikken, gaat u naar het aanvraagformulier.
 3. Vul uw adres- en contactgegevens in en controleer het besteloverzicht.
 4. Heeft u speciale wensen of opmerkingen? Laat het ons weten in het veld offertedetails.
 5. Klik op de button ‘Offerte aanvragen’.

Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, sturen we u zo snel mogelijk een voorstel. Heeft u met spoed kantoormeubelen nodig? Neem dan contact met ons op via 020 480 1020.

Voorwaarden kantoormeubelen huren bij Desko

Voor het huren van kantoormeubelen bij Desko gelden de volgende voorwaarden:

 • Huurtarieven voor grotere aantallen en huurperiodes langer dan zes maanden of korter dan twee weken zijn altijd op aanvraag in verband met extra kortingen.
 • Het all-intarief per artikel voor de eerste vier weken is inclusief bezorging en ophalen van het meubilair. Na de eerste vier weken geldt per artikel het weektarief.
 • Per artikel geldt een minimale huurprijs zoals vermeld bij de all-intarieven.
 • Bij huuropdrachten tot € 200,- voor de eerste vier weken (all-in) geldt een eenmalige toeslag van € 75,00.
 • Het tarief op basis van nacalculatie bedraagt € 80,00 per uur voor één team met een vrachtwagen.
 • Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
 • Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw.
 • Wanneer er een verhuislift nodig is voor het verhuizen van de meubelen, rekenen we hiervoor een toeslag.

Groot huurassortiment bij Desko Kantoormeubelen

Of u nu op zoek bent naar een bureautafel of een kantinetafel: bij Desko vindt u alles voor het inrichten van uw complete kantoor. Ontdek ons uitgebreide huurassortiment met onder andere:

Waarom tijdelijke werkplekken huren?

Bedrijven die ervoor kiezen om kantoormeubilair te huren, doen dit vaak omdat zij voor een korte periode kantoormeubelen nodig hebben en zich na afloop niet willen bezighouden met het verkopen van de meubelen. Zo huren festivals, sportevenementen en seizoensgebonden bedrijven regelmatig een complete kantoorinrichting bij Desko. Dezelfde flexibiliteit komt van pas wanneer een nieuwe onderneming of afdeling start. Lopen de zaken minder goed? Dan kunt u de meubelen eenvoudig weer terugsturen naar Desko.

Kantoormeubelen huren bij brand of waterschade

Het huren van kantoormeubilair is ook een praktische optie wanneer u te maken heeft gehad met brand of waterschade. Desko kan vaak al binnen 24 uur kantoormeubelen leveren voor een tijdelijke werkplek.

Huren en kopen combineren

Kopen sluit huren niet uit. Het is zelfs aan te raden om altijd 10 tot 15% van uw kantoormeubilair te huren, zodat u snel kunt inspringen op nieuwe ontwikkelingen. Wilt u huren en kopen? Bij Desko vindt u naast een uitgebreid huurassortiment een groot aanbod:

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Wilt u meer informatie over kantoormeubelen huren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 020 480 1020 of stuur een e-mail naar info@desko.nl. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Nieuw