Nieuws

De voordelen van een elektrisch zit-sta bureau

Een zit-sta bureau stijgt in populariteit en we zien steeds vaker dat de klassieke zit-zit bureaus worden vervangen voor een modern zit-sta bureau. Een elektrisch zit-sta bureau is een flexibele oplossing dat veel voordelen biedt: van het verminderen van rugklachten tot het verbeteren van de productiviteit op de werkvloer. Werk jij nog aan een zit-zit bureau? Dan wordt het tijd om deze te vervangen voor een zit-sta bureau!

Niet zomaar een trend

Wist je dat er 12.000 keer per maand gezocht wordt op een zit-sta bureau? We merken dat er steeds meer vraag naar is en wij begrijpen maar al te goed waarom. Een in hoogte verstelbaar bureau is een aanwinst voor jouw employer brand. Dit type bureau is goed voor de gezondheid, draagt bij aan een laag ziekteverzuim en zorgt voor gelukkige medewerkers. Een zit-sta bureau past in elke moderne kantoorinrichting: een inrichtingsstijl waar ook veel vraag naar is. Door de stijgende populariteit van zit-sta bureaus merken we dat het aanbod schaarser wordt. Gelukkig hebben wij grote voorraden én kunnen we snel leveren. Zo hebben we twee nieuwe elektrische zit-sta bureaus aan ons assortiment toegevoegd, een NEN-NEN 527 en een NPR-1813 model. Deze hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding, zijn ergonomisch verantwoord en supersnel leverbaar. Sleep jij deze deal binnen? Neem alvast een kijkje in onze webshop.

De kenmerken van een zit-sta bureau

Het is simpelweg een in hoogte verstelbaar bureau waarmee je moeiteloos wisselt tussen zittend en staand werken. Een zit-sta bureau kan zowel handmatig als elektrisch worden versteld, waarbij een elektrisch bureau de meest populaire variant is. Een elektrisch bureau kun je gemakkelijk in hoogte verstellen door één druk op de knop. De perfecte zit- of stahoogte bereiken is nog nooit zo makkelijk geweest. Sommige elektrische zit-sta bureaus hebben zelfs een display met geheugeninstelling waar je je favoriete hoogtes kunt opslaan. Dit is ideaal voor hybride kantoren waar de werkplek gedeeld wordt door meerdere mensen. Daarnaast heeft een elektrisch zit-sta bureau een handige USB-aansluiting.

De pluspunten van een zit-sta bureau

Een zit-sta bureau is populair door de vele voordelen die het heeft. Wij zetten deze graag voor je op een rijtje.

Een flexibele oplossing

Doordat je gemakkelijk afwisselt tussen zittend en staand werken, biedt een elektrisch zit-sta bureau flexibiliteit en aanpasbaarheid. Voor hybride kantoren, waar dit vooral erg belangrijk is, is een elektrisch bureau de perfecte oplossing. Dit type bureau kan in een paar seconden tijd worden aangepast naar de behoeften van de gebruiker van de dag. Of je nu behoefte hebt aan een actieve staande positie of liever zittend wilt werken.

Ergonomisch verantwoord

Een in hoogte verstelbaar bureau biedt comfort en gemak op de werkvloer en is een ergonomische keuze. Met slechts één druk op de knop verander je de hoogte van het bureau en creëer je een gezonde zithouding. Door te kiezen voor een ergonomisch bureau voorkom je lichamelijke klachten, zoals rug- en nekklachten. Je leest hier hoe je een elektrisch bureau ergonomisch instelt.

Actief werken

Met een elektrisch zit-sta bureau stimuleer je actief werken. En dat wil je, want af en toe staan tijdens een lange werkdag heeft een positieve invloed op je gezondheid. Zo verbetert het bijvoorbeeld de bloedsomloop.

Meer energie en productiviteit

Het is wetenschappelijk bewezen dat je van staand werken meer energie krijgt. Daarnaast verbetert het de concentratie en productiviteit. Een elektrisch zit-sta bureau draagt dus bij aan de verbetering van je gezondheid en welzijn.

Luxe uitstraling

Voor liefhebbers van een moderne kantoorinrichting is een elektrisch zit-sta bureau vaak de favoriete keuze vanwege zijn luxe uitstraling. In vergelijking met een zit-zit bureau biedt een zit-sta bureau een stijlvollere uitstraling.

Vervang jouw oude bureau voor een elektrisch zit-sta bureau

Een in hoogte verstelbaar bureau is geen overbodige luxe meer in deze tijd. Om de gezondheid van jou en je medewerkers te bevorderen, is het een verstandige keuze om jouw oude bureau te vervangen voor een elektrisch zit-sta bureau. Bij Desko vind je een groot aanbod aan zit-sta bureaus en wij delen graag een aantal van onze favorieten met je.

Elektrisch zit-sta bureau EN

Maak kennis met ons scherpst geprijsde elektrische zit-sta bureau, zonder in te leveren op kwaliteit. Met dit bureau ben je verzekerd van een ergonomische werkplek die je gemakkelijk met één druk op de knop aanpast naar jouw wensen.

Elektrisch zit-sta bureau NPR

Ben je op zoek naar een elektrisch bureau met NPR-certificering én de beste prijs-kwaliteitverhouding? Dan is dit het bureau voor jou. Een ergonomisch verantwoorde keuze en nergens goedkoper.

Noa Base Eco by Adam Cradle

Een favoriet bij velen. Dit moderne bureau is elektrisch in hoogte verstelbaar en past in elke kantoorinrichtingsstijl.

Daily Office Elon Evo

Het meest gewaardeerde zit-sta bureau uit zijn klasse. De Elon Evo is elektrisch verstelbaar en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Noa Next Duo by Adam Cradle

Op zoek naar een elektrisch verstelbare duo werkplek? Dan is de Noa Next Duo wat voor jou. Dit bureau biedt ruimte voor twee personen en de bureaubladen zijn afzonderlijk van elkaar in hoogte te verstellen.

Vepa Piqniq

Dit kenmerkt zich door zijn luxe design. Ondanks het schuine pootontwerp beweegt het bureaublad in een rechte lijn omhoog en omlaag. Dit bureau is verkrijgbaar in allerlei trendkleuren.

Welk zit-sta bureau past bij jou?

De keuze is reuze op het gebied van zit-sta bureaus. Neem hier een kijkje in ons assortiment. Wil je professioneel advies over welk bureau het beste bij jou past? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.