Nieuws

Refurbishe je kast met een kastombouw

Duurzaamheid en circulariteit zitten diep geworteld in ons DNA. Duurzaamheid is een belangrijk selectiecriterium. De kringloop sluiten. Dat is de essentie van circulariteit. Door grondstoffen opnieuw te gebruiken, maken we de cirkel weer rond.

Kantoormeubelen met een tweede of derde leven

Desko geeft kantoormeubilair een tweede (en zelfs derde) leven. Dit betekent dat een meubelstuk met een gemiddelde levensduur van 7 jaar nog wel tot 14 en zelfs 21 jaar wordt ingezet. Hiermee maken we dus effectief gebruik van de grondstoffen. Kasten die je niet meer gebruikt kun je een andere functie geven, ze worden omgebouwd tot een functionele toevoeging aan je kantoorinrichting. Desko is gespecialiseerd in circulaire kantoorinrichting en onderzoekt graag samen hoe we jouw kasten (deels) kunnen hergebruiken! Daarbij kun je een kast die niet perse meer past in het huidige interieur ook een upgrade geven door een nieuwe ombouw te laten plaatsen. Zo behoud je de waarde van de kast en zorg je ervoor dat je deze moderniseerd. 

Hoe gaan we te werk?

Voor het ombouwen van kasten hanteren we een aantal vaste stappen en spelregels, zo weet je precies waar je aan toe bent!

1. Neem contact met ons op! Als je contact met ons opneemt, plannen we een kennismakingsgesprek met een van onze circulaire projectmanagers in.

2. We plannen een meeting in waarin we onderzoeken wat we voor je kunnen betekenen. Tip: stuur ons alvast een paar foto’s van de kasten die je wil laten ombouwen, zo kunnen we ons optimaal voorbereiden!

3. We komen bij je langs om de kasten in het echt te bekijken en stellen een vrijblijvende offerte voor je op.

4. Ga je akkoord met ons prijsvoorstel? Dan komen onze monteurs de ombouwen op locatie monteren

Meer informatie?

Wil je meer weten over het laten ombouwen van je kasten of wil je direct een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, dit kan telefonisch via 020 4801020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl We helpen je graag bij het maken van circulaire keuzes!