Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting. Gebruik code #BLOEI bij het afrekenen

Vergadertafels huren

Vergadertafels huren bij Desko? Dat kan! Vergadertafels zijn bepalend voor de professionele uitstraling van uw bedrijf. Belangrijke afspraken worden hier gehouden waardoor het de functie krijgt van een visitekaartje.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BELANGRIJK BIJ HET HUREN VAN EEN VERGADERTAFEL:

  • Hoeveel ruimte heeft u? Wij kunnen u aangeven hoe groot de tafel mag zijn, rekening houdend met bijvoorbeeld bewegingsruimte en beenruimte. Een vergadertafel van het juiste formaat geeft uw personeel en klanten een gevoel van ruimte.
  • Bepaal ook zeker hoeveel mensen er aan uw tafel komen te zitten. Als uw vergaderingen vaak met een gezelschap van maximaal 6 mensen zijn, dan is een tafel voor 6 tot 8 personen voldoende. Heeft u meetings met meer mensen zorg er dan voor dat alle mensen comfortabel kunnen zitten, deelnemers onderling oogcontact kunnen maken en participeren in het gesprek.
  • Hoogte; Op een vergaderstoel zitten waarbij de tafel in verhouding erg hoog staat zal jeugd herinneringen oproepen en men ongemakkelijk laten voelen. Omgekeerd is het ook vervelend als uw gasten knel zitten met hun benen en het tafelblad.
  • Vorm; Bepaal de vorm van een vergadertafel. Als u iedereen een gelijkwaardig gevoel wilt geven zal de keuze voor een ronde of cirkel tafel gepast zijn. Voor meer hiërarchische opstelling kunt u kiezen voor een rechthoek of ovaalvormige tafel waaraan een persoon aan het hoofd kan zitten en de rest aan de zijkanten.

NAAST VERGADERTAFELS KAN DESKO U OOK ANDER HUURMEUBILAIR LEVEREN ZOALS:

WILT U LIEVER VERGADERTAFELS KOPEN? KLIKT U DAN HIER

 

Desko levert hele diverse aantallen voor de verhuur van kantoormeubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij geven u graag advies over het huren van een vergadertafel!

Contact met Desko