Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

Werkplek huren

Desko biedt verschillende werkplekken aan om te huren. Hierbij valt te denken aan

Op zoek naar een werkplek om te kopen? Klikt u dan hier

Geen producten gevonden voor deze selectie.

COMPLETE WERKPLEK

Huur in één keer zowel een bureaustoel, bureau, een ladenblok en eventueel archiefkast (van dezelfde lijn) aan. Hierin zijn vele verschillende combinaties te maken en kunt u kiezen uit verschillende soorten bureaus.

DIRECTIEWERKPLEK

Dit is meer dan alleen een werkplek. Deze werkplekken stralen autoriteit, exclusiviteit en elegantie uit. Deze werkplekken zijn dan ook van alle gemakken voorzien en hebben een verfijnde afwerking. U kunt een directiewerkplek naar uw wensen uitbreiden met ladekasten, hoge kasten en een bijpassende bureaustoel.

ZIT-STA WERKPLEK

Door ergonomisch onderzoek is onomstotelijk bewezen, dat er een relatie is tussen werkhouding en bepaalde klachten. Als u te lang in dezelfde positie zit, kunt u last krijgen van uw spieren en/of gewrichten. Een eenvoudige en efficiënte oplossing is het installeren van in hoogte verstelbare werkplekken.

Het afwisselen van uw werkhouding heeft meerdere positieve effecten zowel op korte als lange termijn. Het is goed om ongeveer 20% van uw werktijd te staan. Het meest directe effect hiervan is dat u optimaal kunt presteren en een hogere mate van welbevinden verkeert. Op lange termijn zullen er minder chronische problemen opspelen zoals spanning in de schouders, minder hoofd- en rugpijn, etc.

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen huurmeubels; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan bureaustoelen of werkplekken. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod huurmeubilair of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij doen ons best de ideale werkplek voor u te vinden!

Contact met Desko