Zit sta werkplekken huren

Product filters
Merk
Prijs

Het huren van zit-sta werkplekken begint steeds populairder te worden! Zit-sta bureaus zijn een zeer ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureaus. Het idee achter de zit-sta bureaus is dat u afwisselt tussen zitten en staan. Ergonomisch onderzoek wijst uit dat dit een positief effect heeft op het voorkomen van typische ‘bureauklachten’.

 

Voordelen Zit-sta werkplek

Het afwisselen van uw werkhouding heeft meerdere positieve effecten zowel op korte als lange termijn.
Het is goed om ongeveer 20% van uw werktijd te staan. Het meest directe effect hiervan is dat u optimaal kunt presteren en een hogere mate van welbevinden verkeert. Op lange termijn zullen er minder chronische problemen opspelen zoals spanning in de schouders, minder hoofd- en rugpijn, RSI, etc.

 

Wilt u liever een zit-sta werkplek kopen? Klikt u dan hier

 

Desko levert hele diverse aantallen voor de verhuur van kantoormeubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij geven u graag advies over het huren van een zit-sta werkplek!

Bestsellers