Nieuws

Referenties

Desko is sinds 1952 actief om de zakelijke markt te voorzien van kantoormeubilair en tapijtvloeren. Al meer dan 8400 bedrijven gingen u voor de laatste vier jaar. Lees hier enkele referenties van onze klanten en hoe zij de samenwerking met Desko hebben ervaren.

Dior

Christian Dior Parfums kiest ook voor Desko als de leverancier van haar kantoormeubilair. Desko leverde complete ergonomische werkplekken inclusief het kabelmanagement.
Meer...

Honeywell

Een compleet nieuwe afdeling voor Honeywell ingericht door Desko. Desko leverde actief en ergonomische meubilair, waaronder elektrische zit-sta bureautafels!
Meer...

VolkerInfra

VolkerInfra is zeer tevreden met Desko als vaste leverancier van kantoormeubilair. Desko leverde al meer dan 20 bureaustoelen aan VolkerInfra.
Meer...

Backbase

‘Dank voor uw snelle reactie weer. Jullie zijn altijd zo snel, ook met leveren. Mijn complimenten daarvoor!' Groet Naomi Kalter Backbase is zeer tevreden met Desko als vaste leverancier van kantoormeubilair. Desko leverde eerder al 120 bureaustoelen, nu met de uitbreiding van een nieuw pand gaan we ook de bureaus leveren.
Meer...

FonQ

Desko heeft weer prachtige nieuwe ( eigentijdse) werkplekken geleverd bij FonQ
Meer...

Vergelijk.nl

Ook het bedrijf vergelijk.nl kiest voor meubilair dar al een leven achter de rug heeft.
Meer...

Mercedes-Benz

Meerdere Mercedes-Benz dealers in Nederland kiezen voor hun interieur voor zowel nieuw als hergebruikt meubilair van Desko.
Meer...

Leapp Group Internatio..

Desko leverde kasten die al een leven achter de rug hebben aan Leapp Group International. Mooi om te zien dat Leapp evenals hun eigen concept hergebruik van bestaande waarde in hun hele bedrijfsstrategie doorvoeren.
Meer...

Thuisbezorgd.nl

Meer...

40 gebruikte stoelen v..

Onlangs leverde Desko 40 gebruikte bureaustoelen bij BlueCity. BlueCity is een broedplaats voor innovatieve bedrijven die hun reststromen op elkaar aansluiten, waardevolle producten maken van elkaars ‘afval’ en zo een voorbeeldstad voor de circulaire economie realiseren.
Meer...

Klap verzekeringen

Een uitstekende recente ervaring met Desko voor zowel de inkoop van onze oude kantoorinrichting als ook de aanschaf van het nieuwe (fris gebruikt!) meubilair voor de nieuwe locatie van Klap Verzekeringen ‘ getekend Jorg Roodbeen'
Meer...

Klap verzekeringen

Een uitstekende recente ervaring met Desko voor zowel de inkoop van onze oude kantoorinrichting als ook de aanschaf van het nieuwe (fris gebruikt!) meubilair voor de nieuwe locatie van Klap Verzekeringen ‘ getekend Jorg Roodbeen'
Meer...

PSV

Steeds meer organisaties kijken naar duurzame oplossingen voor de werkomgeving. Zo heeft ook Philips voor het PSV stadion gekozen voor gebruikte Ahrend 230’s.
Meer...

VDL Groep

VDL Groep is één van Nederlands grootste familiebedrijven en bestaat uit 89 werkmaatschappijen verspreid over 19 landen met meer dan 13.000 medewerkers. De VDL groep legt zich toe op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabrikaten, autobussen en andere eindproducten en de assemblage van personenauto's. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en ook wel bekend om de productie van..
Meer...

Bouwconcern BAM

BOUWCONCERN BAM KIEST VOOR HET CIRCULAIR INRICHTINGCONCEPT VAN DESKO Bij bouwconcern BAM heeft Desko het circulaire inrichtingsconcept toegepast, daarmee maakt Desko het mogelijk om de 5.000 gebruikte werkplekken terug te nemen en die niet meer voldeden aan de eisen van Het Nieuwe Werken weer in de keten terug te brengen. Op de nieuw geleverde werkplekken (gedeeltelijk hergebruik uit de..
Meer...