Nieuws

Referenties

Desko is sinds 1952 actief om de zakelijke markt te voorzien van kantoormeubilair en tapijtvloeren. Al meer dan 8400 bedrijven gingen u voor de laatste vier jaar. Lees hier enkele referenties van onze klanten en hoe zij de samenwerking met Desko hebben ervaren.

Smart Circulair products

Smart circulair products trekt duurzaam ondernemen door in de gehele bedrijfsvoering. Ze kozen voor Desko als leverancier voor refurbished meubilair.  
Meer...

113 Zelfmoordprefentie

Voor de organisatie 113 Zelfmoordprefentie maakte Desko een compleet vernieuwde werkruimte met bijzondere items. Met ruim 30 werkplekken, opberkasten, akoestische banken, vergadermeubilair, een balie en 3 kassen als vergaderuimtes.  
Meer...

Intertoys Holland B.V.

Ook Intertoys kiest voor Desko. 
Meer...

Decathlon

Ook Decathlon Enschede heeft bij Desko besteld. 
Meer...

Frankwatching

Desko heeft ook bij Frankwatching wekplekken geleverd. Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Inhoud, kwaliteit en onafhankelijkheid!  
Meer...

Albron | The Green Hou..

Desko heeft hergebruikt meubilair geleverd aan Albron. Met The Green House wil Albron circulariteit mainstream maken, The Green House is een volledig circulair en zeer duurzaam paviljoen met horeca- en vergaderfuncties. De circulariteit van The Green House valt of staat daarnaast met de innovativiteit en flexibiliteit van de leveranciers en de mate waarin zij daarin meedenken. Mooi dat..
Meer...

Circle Economy

Desko heeft Circle Economy geadviseerd en geholpen met het verwezenlijken van hun circulaire droom!  En heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe werkomgeving voor het team van Circle Economy volledig circulair is. Als snel groeiende organisatie heeft Circle Economy nu de overstap gemaakt naar het SDG-huis. In het SDG House, in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, huist een breed scala..
Meer...

VANDERLANDE Veghel

Mooi om te zien dat de circulair bank nu wereldwijd gaat. Na bestellingen van Vancouver en London Heathrow,  nu ook naar Duitsland. Mooi om te zien dat de circulair bank wereldwijd gaat. Na Vancouver en London Heathrow nu ook naar Duitsland.    
Meer...

MUD Jeans Internationa..

Mud Jeans heeft voor Desko gekozen als leverancier van hun interieur. Mud Jeans is een Nederlands denim merk. In januari 2013 introduceerde Mud Jeans het innovatieve ‘Lease A Jeans’ fashion concept. Deze nieuwe manier van consumeren past in de tijdsgeest en Mud Jeans heeft hiermee diverse prijzen gewonnen, zoals de Edie Award for Sustainability Business Models en de Peta Vegan..
Meer...

Acal Bfi Belgie

Desko heeft bij Acal Bfi in Belgie ergonomische werkplekken geleverd.
Meer...

Steps

nieuw Steps Nederland kiest ook voor het circulair interieurplan van Desko.  Nieuwe bureaustoelen 806 cs en gebruikte bureaus van Pinta  
Meer...

de Algemene Rekenkamer

Een prachtige duurzame vraag van de Algemene Rekenkamer. Nieuwe electrische zit/sta bureauonderstellen leveren en monteren op bestaande bladen. En we leverde het volledige kabelmanagement Ook heeft Desko alle oude Aspa bureau's ingeruild en geven wij deze een 2e leven. Dit contractueel vastgelegd.  
Meer...

Redesigns

Ook onze klanten in België zijn zeer tevreden Desko heeft 60 Maarten van Severen Vitra 03 stoelen en 10 vlinder fritz hansen stoelen verkocht en afgeleverd te België. De klant Redesigns was dan ook erg tevreden over de levering. Bedankt voor de stoelen. Ze zijn in prima staat! We zijn heel tevreden over jullie service!
Meer...

Mollie

Ook Mollie Betaalsystemen heeft gekozen voor refurbished Herman Miller Aerons bureaustoelen.
Meer...

Kraaijvanger Architect..

Een mooi voorbeeld van circulaire inrichting! Desko heeft 20 eigen fritz hansen stoelen van Kraaijvanger Architecten voorzien van nieuwe stoffen in een nieuwe kleur! Ook leverde Desko 40 gerefubished Herman Miller bureaustoelen en 20 DUO werkplekken. We namen Ahrend duo werkplekken en bureaustoelen retour
Meer...