Nieuws

Referenties

Desko is sinds 1952 actief om de zakelijke markt te voorzien van kantoormeubilair en tapijtvloeren. Al meer dan 8400 bedrijven gingen u voor de laatste vier jaar. Lees hier enkele referenties van onze klanten en hoe zij de samenwerking met Desko hebben ervaren.

VANDERLANDE Veghel

Mooi om te zien dat de circulair bank nu wereldwijd gaat. Na bestellingen van Vancouver en London Heathrow,  nu ook naar Duitsland. Mooi om te zien dat de circulair bank wereldwijd gaat. Na Vancouver en London Heathrow nu ook naar Duitsland.    
Meer...

MUD Jeans Internationa..

Mud Jeans heeft voor Desko gekozen als leverancier van hun interieur. Mud Jeans is een Nederlands denim merk. In januari 2013 introduceerde Mud Jeans het innovatieve ‘Lease A Jeans’ fashion concept. Deze nieuwe manier van consumeren past in de tijdsgeest en Mud Jeans heeft hiermee diverse prijzen gewonnen, zoals de Edie Award for Sustainability Business Models en de Peta Vegan..
Meer...

Acal Bfi Belgie

Desko heeft bij Acal Bfi in Belgie ergonomische werkplekken geleverd.
Meer...

Steps

nieuw Steps Nederland kiest ook voor het circulair interieurplan van Desko.  Nieuwe bureaustoelen 806 cs en gebruikte bureaus van Pinta  
Meer...

de Algemene Rekenkamer

Een prachtige duurzame vraag van de Algemene Rekenkamer. Nieuwe electrische zit/sta bureauonderstellen leveren en monteren op bestaande bladen. En we leverde het volledige kabelmanagement Ook heeft Desko alle oude Aspa bureau's ingeruild en geven wij deze een 2e leven. Dit contractueel vastgelegd.  
Meer...

Redesigns

Ook onze klanten in België zijn zeer tevreden Desko heeft 60 Maarten van Severen Vitra 03 stoelen en 10 vlinder fritz hansen stoelen verkocht en afgeleverd te België. De klant Redesigns was dan ook erg tevreden over de levering. Bedankt voor de stoelen. Ze zijn in prima staat! We zijn heel tevreden over jullie service!
Meer...

Mollie

Ook Mollie Betaalsystemen heeft gekozen voor refurbished Herman Miller Aerons bureaustoelen.
Meer...

Kraaijvanger Architect..

Een mooi voorbeeld van circulaire inrichting! Desko heeft 20 eigen fritz hansen stoelen van Kraaijvanger Architecten voorzien van nieuwe stoffen in een nieuwe kleur! Ook leverde Desko 40 gerefubished Herman Miller bureaustoelen en 20 DUO werkplekken. We namen Ahrend duo werkplekken en bureaustoelen retour
Meer...

Dior

Christian Dior Parfums kiest ook voor Desko als de leverancier van haar kantoormeubilair. Desko leverde complete ergonomische werkplekken inclusief het kabelmanagement.
Meer...

Honeywell

Een compleet nieuwe afdeling voor Honeywell ingericht door Desko. Desko leverde actief en ergonomische meubilair, waaronder elektrische zit-sta bureautafels!
Meer...

VolkerInfra

VolkerInfra is zeer tevreden met Desko als vaste leverancier van kantoormeubilair. Desko leverde al meer dan 20 bureaustoelen aan VolkerInfra.
Meer...

Backbase

‘Dank voor uw snelle reactie weer. Jullie zijn altijd zo snel, ook met leveren. Mijn complimenten daarvoor!' Groet Naomi Kalter Backbase is zeer tevreden met Desko als vaste leverancier van kantoormeubilair. Desko leverde eerder al 120 bureaustoelen, nu met de uitbreiding van een nieuw pand gaan we ook de bureaus leveren.
Meer...

FonQ

Desko heeft weer prachtige nieuwe ( eigentijdse) werkplekken geleverd bij FonQ
Meer...

Vergelijk.nl

Ook het bedrijf vergelijk.nl kiest voor meubilair dar al een leven achter de rug heeft.
Meer...

Mercedes-Benz

Meerdere Mercedes-Benz dealers in Nederland kiezen voor hun interieur voor zowel nieuw als hergebruikt meubilair van Desko.
Meer...