Winkelwagen  
Mijn Offerte

Geniet van 10% zomerkorting. Gebruik de code SUMMERSALE bij het afrekenen.

Wegens een technische storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

kaarsenfabriek

Kaarsenfabriek Hoogeland Kirsten

Na een zeer prettig ontvangst door de medewerkster van Desko in Eindhoven, heb ik onder het genot van een kop koffie de wensen die ik had m.b.t. aanschaf van een nieuwe vergadertafel met stoelen op deskundige wijze geholpen.

Allereerst werden alle mogelijkheden bekeken en vervolgens aan de hand van de bouwtekening van ons nieuwe pand en het benodigde aantal stoelen,  de afmetingen van de nieuwe tafel bepaald. Vervolgens, na alle plussen en minnen doorgenomen te hebben met de Desko medewerkster, uiteindelijk de definitieve stoelen.

De offerte werd mij geheel volgens afspraak de volgende dag reeds doorgestuurd, na deze voor akkoord  teruggestuurd te hebben kreeg ik zeer snel de definitieve leverdatum door, en zoals alle gemaakte afspraken  heeft Desko zich ook hier aan de afspraken gehouden.

Tevens heb ik enkele weken later contact opgenomen met de Desko medewerkster in Eindhoven i.v.m. de mogelijkheid tot het bestellen van vier kapstokken, omdat Desko  hier meerdere modellen verkoopt heb ik de afspraak gemaakt dat  n.a.v. de gegevens welke ik doorgegeven heb ik een mail zou ontvangen met zowel de afbeelding en de prijs van de diverse  voorstellen. Ook hier heb de beloofde mail gekregen en n.a.v. deze mail een keuze gemaakt, de bestelde kapstokken zijn dan ook op de zelfde afgesproken leverdatum geleverd.

Kort en bondig: Goede prettige service Afspraken worden nagekomen Personeel met verstand van zaken. Aan te bevelen.

 J.H. van der Welle - Business Unit Manager

Contact met Desko