Winkelwagen  
Mijn Offerte
klimaat-banner

Over dit Project

Klimaatroute groeit! En dat is goed nieuws, want hierdoor reduceren we steeds meer CO2 uitstoot! En was het dus tijd voor een ruimer kantoor.
Het kantoor van Klimaatroute.nl is na de verhuizing om- getoverd tot een dynamische werkomgeving, waar het team zich dagelijks inzet om de gestelde missie ‘ heel Nederland klimaatneutraal’ te kunnen behalen. Desko verzorgde de nieuwe inrichten voor hen en gaf ze precies waar ze op hoopten.

De wens van Klimaatroute.nl was duidelijk. Het nieuwe onderkomen moest de missie van Klimaat ondersteunen in gevoel en praktijk. Een plek waar het team samen komt om te werken, ontspannen en eten. Het meubilair moest praktisch en functioneel zijn en een belangrijke vereiste was dat er elektrische zit/sta bureaus werden geplaatst om het team een gezondere werkwijze aan te

 

bieden. Maar vooral ook de ontspanning voor de weekafsluiting op vrijdag en het prettige contact met andere collega’s was een zeer belangrijk element voor het team.

Visie of illusie? Klimaatroute gelooft dat iedereen de stap naar duurzaamheid zal maken, wanneer klimaatbewust handelen een direct kostenvoordeel oplevert. Onder het mom van Groener, Beter & Goedkoper, maken ze gebruik van een slimme combinatie van producten en diensten, waardoor u het milieu helpt en direct kosten bespaart. Dit levert meer winst op, zeker in combinatie met verminderde uitgaven als gevolg van een lagere energierekening.

Ze groeien dus hard en zijn niet van plan daar voorlopig mee te stoppen!

Project

klimaatroute.nl

Opgeleverd

juni 2018

Locatie

Amsterdam

Meubilair

Gebruikte en in zeer goede staat ergonomische NPR bureaustoelen. Nieuw en gebruikte zit/sta bureaus incl. het kabelmanagement pakket voor iedere werkplek

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

Contact met Desko