Winkelwagen
Mijn Offerte
slider-project_2

We zorgden voor een eigentijds kantoor waar we samen met de interieur architect op zoek zijn gegaan naar vernieuwing van de ruimte en hergebruikt van meubilair. Het is een dynamisch ontwerp geworden met allerlei duurzame producten op maat. Meer dan 300 werkplekken en spreekkamers die verassen en motiveren. Zo hebben we al met de klant besproken en vastgelegd dat ze over 8 jaar 10% van de nieuwwaarde retour krijgen op het geleverde meubilair. Het oude meubilair hebben we voor hen ingeruild en geven we elders weer een tweede leven.

Project

L’OREAl Kantoor

Locatie

Hoofddorp

Meubilair

Hergebruik en nieuw

Contract

Over 8 jaar krijgt L’oreal 10% van de nieuwwaarde retour op
het geleverde meubilair. Het oude meubilair hebben we
voor L'oreal ingeruild en geven we elders weer een tweede leven.

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko