Winkelwagen
bamhel-banner

Een doorlopend proces

Het circulair interieurconcept voor onze klant BAM mogen wij na ruim 4 jaar bestempelen als een succes en een groot voorbeeld voor circulair inrichten anno nu. Het bewijs van flexibiliteit, vertrouwen en creativiteit ‘BAM!’

Het circulaire interieurconcept voor bouwconcern BAM loopt al sinds 2013. Door eerst een waardescan te maken van al het bestaande meubilair van ongeveer 5000 werkplekken, was het eenvoudig deze waarde en de mogelijkheid voor hergebruik te bepalen. Deze waarde konden we omzetten in een circulair 3D interieurplan en een plan van aanpak voor de verhuizing en realisatie.

Meerjarenplan

De start van dit meerjarenplan begon met het terugnemen van 6500 gebruikte werkplekken die niet meer vol-deden aan de eisen van Het Nieuwe Werken, denk o.a. aan zit/sta bureaus. Een gedeelte van het teruggenomen meubilair werd gerefurbished en heeft Desko samen met de architect weer ingezet in het nieuwe plan. Wat BAM niet meer kon gebruiken heeft Desko weer ingeruild, opgeslagen en/of weer een 2e leven gegeven.

Afgesproken restwaarde

Op de nieuw geleverde werkplekken over diverse locaties in Nederland (inmiddels 5700) sloot BAM een contract af met Desko. Gedurende een periode van vijftien jaar gebruikt BAM het meubilair volgens goed huisvaderschap met een vooraf afgesproken restwaarde na 15 jaar. BAM krijgt daar de bijbehorende diensten zoals het onderhoud, service en garantie op al het meubilair.

Project

BAM Helmond

Opgeleverd

Maart 2018

Diensten

- Oude meubilair volledig ingeruild
- Meubelmanagement
- Jaarlijks onderhoud producten

Locatie

Helmond

Meubilair

Duo werkplekken
Akoestische tus

project-bamh-3
project-bamh-5
project-bamh-4
project-bamh-6

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko