Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

bamhel-banner

Een doorlopend proces

Het circulair interieurconcept voor onze klant BAM mogen wij na ruim 4 jaar bestempelen als een succes en een groot voorbeeld voor circulair inrichten anno nu. Het bewijs van flexibiliteit, vertrouwen en creativiteit ‘BAM!’

Het circulaire interieurconcept voor bouwconcern BAM loopt al sinds 2013. Door eerst een waardescan te maken van al het bestaande meubilair van ongeveer 5000 werkplekken, was het eenvoudig deze waarde en de mogelijkheid voor hergebruik te bepalen. Deze waarde konden we omzetten in een circulair 3D interieurplan en een plan van aanpak voor de verhuizing en realisatie.

Meerjarenplan

De start van dit meerjarenplan begon met het terugnemen van 6500 gebruikte werkplekken die niet meer vol-deden aan de eisen van Het Nieuwe Werken, denk o.a. aan zit/sta bureaus. Een gedeelte van het teruggenomen meubilair werd gerefurbished en heeft Desko samen met de architect weer ingezet in het nieuwe plan. Wat BAM niet meer kon gebruiken heeft Desko weer ingeruild, opgeslagen en/of weer een 2e leven gegeven.

Afgesproken restwaarde

Op de nieuw geleverde werkplekken over diverse locaties in Nederland (inmiddels 5700) sloot BAM een contract af met Desko. Gedurende een periode van vijftien jaar gebruikt BAM het meubilair volgens goed huisvaderschap met een vooraf afgesproken restwaarde na 15 jaar. BAM krijgt daar de bijbehorende diensten zoals het onderhoud, service en garantie op al het meubilair.

Project

BAM Helmond

Opgeleverd

Maart 2018

Diensten

- Oude meubilair volledig ingeruild
- Meubelmanagement
- Jaarlijks onderhoud producten

Locatie

Helmond

Meubilair

Duo werkplekken
Akoestische tus

project-bamh-3
project-bamh-5
project-bamh-4
project-bamh-6

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

Contact met Desko