Winkelwagen
bambreda-banner

Over dit Project

Desko leverde 220 werkplekken en 220 NPR bureaustoelen voor de zogenoemde ‘medewerkerszone’. 110 prachtige nieuwe zit/sta Duo werkplekken voorzien van akoestische tussenwanden voor het dempen van het geluid. Deze werkplekken zijn alle voorzien van een uitgebreid kabelmanagement, waardoor switchen van bureau geen probleem is (Plug & Play) en het geheel een opgeruimde uitstraling geeft. De 50 akoestische schuifdeurkasten geven een opgeruimd en rustig effect met een goede akoestiek in deze zone. Voor in de mix-zone leverde Desko 120 vergaderplaatsen.

De oude kantinetafels die we retour namen in Breda zijn inmiddels weer voorzien van nieuwe bladen en de oude bladen heeft Desko hergebruikt voor panelen van werkplekken bij een andere klant.

De start van dit meerjarenplan begon met het terugnemen van 6500 gebruikte werkplekken die niet meer voldeden aan de eisen van Het Nieuwe Werken, denk o.a. aan zit/sta bureaus.

VISIE VAN A EN E ARCHITECTEN

BAM is momenteel bezig om haar organisatie van op zichzelf staande dochterondernemingen samen te voegen en onder te brengen in verzamelgebouwen waar

verschillende BAM bedrijven gezamenlijk hun huisvesting georganiseerd hebben. Het aantal vestigingen van BAM wordt daardoor gereduceerd en er ontstaat meer synergie tussen de verschillende werkmaatschappijen. Deze verzamelgebouwen worden BAM-huizen genoemd. Deze BAM-huizen krijgen een uniforme uitstraling en gestreefd wordt naar maximale invoering van ‘Het Slimme Werken’. Dat betekent dat wordt ingezet op persoonsgebonden werkplekken.

Door een diversiteit aan werkplekken en ontmoetingsplekken te bieden worden de medewerkers uitgenodigd meer door het pand te bewegen. Dit komt de communicatie ten goede. Het kantoor is onderverdeeld in twee hoofdzones. De mix-zone en de medewerkerszone. In de mix-zone bevinden zich het eet/werk café, restaurant en de vergaderruimten. En in de medewerkerszone bevinden zich de werkplekken.

Project

BAM-huis Breda

Opgeleverd

2018

Diensten

- Oude meubilair ingeruild
- Meubelmanagement
- Jaarlijks onderhoud producten

Locatie

Breda

Meubilair

Duo werkplekken
Akoestische tussenwanden
NPR Bureaustoelen
Akoestische kasten
Vergadermeubilair
Kabelmanagment

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko