Winkelwagen  
Mijn Offerte
113-banner

Over dit Project

Onlangs voorzag Desko Kantoormeubelen het kantoor van 113 Zelfmoordpreventie van een compleet nieuwe inrichting. Hierbij maakte 113 Zelfmoordpreventie gebruik van de mogelijkheid om kantoormeubelen te retourneren. Desko heeft 50 Ahrend 220 bureaustoelen en 25 bureaus weer meegenomen naar het hoofdkantoor. De oudere kantoormeubelen zijn opgeknapt en worden nu aangeboden als refurbished kantoormeubel.

In de nieuwe inrichting zijn er veel nieuwe flexwerkplekken bijgekomen en speciale kassen die dienstdoen als vergaderruimte. Naast de werkplekken heeft Desko de kantine ingericht, waardoor deze weer een frisse uitstraling heet gekregen.

Project

113 Zelfmoordpreventie

Opgeleverd

juni 2019

Diensten

Na het opstellen van een inrichtingsvoorstel (inclusief 3-D tekeningen) heeft Desko de gehele uitvoering op zich genomen.

Geleverd meubilair

Zit sta werkplekken
Bureaustoel NPR 887
Akoestische banken
Treinbanken
Roldeurkasten
Lockerkasten

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

project-zmp-4

Contact met Desko