Winkelwagen
113-banner

Over dit Project

Onlangs voorzag Desko Kantoormeubelen het kantoor van 113 Zelfmoordpreventie van een compleet nieuwe inrichting. Hierbij maakte 113 Zelfmoordpreventie gebruik van de mogelijkheid om kantoormeubelen te retourneren. Desko heeft 50 Ahrend 220 bureaustoelen en 25 bureaus weer meegenomen naar het hoofdkantoor. De oudere kantoormeubelen zijn opgeknapt en worden nu aangeboden als refurbished kantoormeubel.

In de nieuwe inrichting zijn er veel nieuwe flexwerkplekken bijgekomen en speciale kassen die dienstdoen als vergaderruimte. Naast de werkplekken heeft Desko de kantine ingericht, waardoor deze weer een frisse uitstraling heet gekregen.

Project

113 Zelfmoordpreventie

Opgeleverd

juni 2019

Diensten

Na het opstellen van een inrichtingsvoorstel (inclusief 3-D tekeningen) heeft Desko de gehele uitvoering op zich genomen.

Geleverd meubilair

Zit sta werkplekken
Bureaustoel NPR 887
Akoestische banken
Treinbanken
Roldeurkasten
Lockerkasten

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

project-zmp-4

Contact met Desko