Lockerkasten huren

Product filters
Levertijd
Merk
Prijs

Bent u op zoek naar tijdelijke kledingkasten of lockerkasten? Bij Desko vindt u een groot aantal kasten in verschillende formaten en uitvoeringen. Wij bieden u een tijdelijke oplossing doordat u ons meubilair kunt huren, geschikt voor kantoorgebruik of voor in een sportcentrum.

 

Wilt u liever een kledingkast of lockerkast kopen? Klikt u dan hier

 

Desko levert hele diverse aantallen voor de verhuur van kantoormeubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl  of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij geven u graag advies over het huren van een kledingkast of lockerkast!

[Bel voor prijsopgave]
MontageGemonteerd geleverd Levertijd1-5 werkdagen Garantie in maanden60 maanden MerkDesko kantoormeubelen ConditieGebruikt
8,00 (9,68 incl. btw)
Garantie in maanden48-60 MerkDesko kantoormeubelen ConditieNieuw Kleurgrijs Naleverheidsgarantie
Nieuw