Product filters

Werkplek

Koop uw kantoormeubelen van A-merken als Swan, Actiforce en Robberechts bij Desko. Al onze meubelen worden gratis verzonden en u heeft standaard 48 tot 60 maanden garantie. De levertijd verschilt per product, maar wij zorgen er altijd voor dat uw kantoormeubilair zo snel mogelijk geleverd wordt. Heeft u een groter project en wilt u meerdere kantoormeubelen kopen? Vraag dan online een offerte aan. Wij zorgen vervolgens voor een prijs op maat en realiseren een gratis interieurplan.;

Werkplek

Werkplek kopen bij Desko

Bij Desko vindt u alles wat u nodig heeft voor een volledig ingerichte werkplek. Ook wanneer u op zoek bent naar een werkplek die aan speciale eisen moet voldoen, zoals werkplekken in call centers, achter balies en voor de directie, heeft u bij Desko de keuze uit een ruim aanbod met kantoormeubelen in verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen. 

Nieuwe werkplekken

Desko biedt verschillende nieuwe werkplekken aan. Hierbij valt te denken aan

Tweedehands werkplekken

Bent u op zoek naar een gebruikte werkplek? Bij Desko vindt u alles wat u nodig heeft om uw werkplek volledig in te richten met gebruikte kantoormeubelen. Bekijk direct onze:

Complete werkplek met korting

In het uitgebreide assortiment van Desko vindt u alles wat u nodig heeft voor een complete werkplek die op uw wensen aansluit. Schaft u in één keer een bureau, bureaustoel, ladeblok en archiefkast aan? Dan bieden we u altijd een aantrekkelijke korting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze salesmanagers via 020 480 10 20 of stuur ons een bericht via info@desko.nl.

Directiewerkplek

De werkplek van de directeur is meer dan een werkplek. Dit is de plek voor belangrijke besprekingen, overleggen met werknemers en plek waar u klanten ontvangt. Het meubilair moet autoriteit, exclusiviteit en elegantie uitstralen. Bij Desko vindt u bureaus, kasten en bureaustoelen met een verfijnde afwerking speciaal voor directiewerkplekken. U kunt een directiewerkplek naar wens uitbreiden met ladekasten, hoge kasten en een bijpassende bureaustoel.

Zit sta werkplek

Uit onderzoek blijkt dat er een relatie is tussen de werkhouding en het ontstaan van lichamelijke klachten. Als u te lang in dezelfde positie zit, krijgt u last van uw spieren en/of gewrichten. Een eenvoudige en efficiënte oplossing hiervoor is om 20% van de tijd staand te werken aan een zit sta werkplek.

Gezondheidseffecten zit sta werkplek

Het afwisselen van uw werkhouding heeft zowel op de korte als lange termijn meerdere positieve effecten op uw gezondheid. Door een goede werkhouding aan te nemen, merkt u dat u productiever werkt en neemt uw algemene welbevinden toe. Op de lange termijn ervaart u minder chronische klachten als hoofdpijn en spierspanning in de schouders, nek en rug. Wilt u meer weten over waar een werkplek aan moet voldoen? Lees meer over ergonomische kantoormeubelen van Desko.

Contact opnemen met Desko

Heeft u een vraag over een van onze producten of heeft u advies nodig bij het samenstellen van een werkplek? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op via 020 480 10 20, of stuur een mail naar info@desko.nl. Via de live chat rechtsonderaan start u direct een gesprek met een van onze medewerkers.

Showrooms van Desko

Kom voor persoonlijk advies langs in een van onze showrooms in Eindhoven, Amsterdam of Vianen. Wij doen ons best de ideale werkplek voor u te vinden!