Winkelwagen
slider-project_2

Een projectinrichter als Desko dient interieur vraagstukken snel en adequaat op te lossen. Door de onze jarenlange ervaring en expertise in projectinrichting, zijn wij in staat adequaat te kunnen handelen. Een mooi voorbeeld hiervan is het plaatsen van 120 Duo zit/sta werkplekken. In een tijdsbestek van een 5 weken verzorgde Desko de herinrichting van 250 werkplekken De wens van de Topdesk was duidelijk; Het vol- ledige team van 250 man moest zo snel als mogelijk kunnen werken.

Project

TOPdesk

Dienst

De volledige inrichting van 250 werkplekken binnen 5 weken tijd

Locatie

Delft

Meubilair

120 DUO zit/sta bureaus (250 werkplekken)

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko