Winkelwagen  
Mijn Offerte
slider-project_2

Een projectinrichter als Desko dient interieur vraagstukken snel en adequaat op te lossen. Door de onze jarenlange ervaring en expertise in projectinrichting, zijn wij in staat adequaat te kunnen handelen. Een mooi voorbeeld hiervan is het plaatsen van 120 Duo zit/sta werkplekken. In een tijdsbestek van een 5 weken verzorgde Desko de herinrichting van 250 werkplekken De wens van de Topdesk was duidelijk; Het vol- ledige team van 250 man moest zo snel als mogelijk kunnen werken.

Project

TOPdesk

Dienst

De volledige inrichting van 250 werkplekken binnen 5 weken tijd

Locatie

Delft

Meubilair

120 DUO zit/sta bureaus (250 werkplekken)

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

Contact met Desko