Winkelwagen
Mijn Offerte
slider-project_2

Ruim 90 professionals zijn werkzaam bij de organisatie OnGuard. Het hoofdkantoor dat was gevestigd in Kasteel Nederhorst te Nederhorst den Berg, in de regio Amsterdam verhuisde onlangs naar een twee moderne werkplekken in Amsterdam Zuidoost en Zaltbommel. Een mooie uitdaging voor ons team om deze twee nieuwe locaties te voorzien van een circulaire inrichting.

De wens van OnGuard was helder; zoveel mogelijk van het bestaande meubilair refurbishen en hergebruiken en aan te vullen met meubilair dat al een leven achter de rug heeft. Het meubilair wat OnGuard niet meer wilde of kon gebruiken hebben we ingeruild en krijgt bij Desko na refurbished weer een 2e leven. Een circulaire gedachte al vanaf de eerste fase. Desko maakte eerst een waardescan van het bestaande meubilair. Na deze inventarisatie was het eenvoudig de waarde en de mogelijkheid voor hergebruik te bepalen, en deze om te zetten in een circulair interieurplan vertaald in een 3D ontwerp en een plan van aanpak voor de verhuizing en realisatie.

Het oude meubilair waaronder tafels en kasten spoten we in de kleuren van de huisstijl. Voor het zitcomfort kozen we voor refurbished Mirra’s bureaustoelen van Herman Miller. Dit in combinatie met nieuwe DUO zit/sta werkplekken met wanden. Desko heeft op het meubilair een gegarandeerde restwaarde gegeven.

Diensten

Turnkey (verhuizing tot realisatie) Refurbishen van meubilair Meubelmanagement bij uitbreiding of krimp Interne verhuizingen Onguard Volledige garantie op producten

Meubilair

Hergebruik en nieuw

Contract

Desko heeft vooraf op het meubilair al een gegarandeerde restwaarde gegeven bij de retour

Producten

Refurbished Herman Miller Mirra bureaustoelen en nieuwe zit/sta duo's met wanden. De kasten en tafels zijn overgespoten in de kleur van de huisstijl.

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko