Winkelwagen
Mijn Offerte
slider-project_2

Soms veranderen de wensen en soms zijn het omstandigheden waar de architect of leverancier flexibel mee om moet kunnen gaan. Het circulair interieurconcept voor onze klant BAM mogen wij na ruim 4 jaar bestempelen als een succes en een groot voorbeeld dat circulair inrichten flexibiliteit, vertrouwen en creativiteit vereist maar bovenal ‘BAM het werkt!’

Het circulaire interieurconcept voor het bouwconcern BAM loopt al sinds 2013. Desko maakte eerst een waardescan van al het bestaande meubilair. Na deze inventarisatie was het eenvoudig de waarde en de mogelijkheid voor hergebruik te bepalen, en deze om te zetten in een circulair interieurplan vertaald in een 3D ontwerp en een plan van aanpak voor de verhuizing en realisatie.

De start van dit meerjarenplan begon met het terugnemen van 6500 gebruikte werkplekken die niet meer voldeden aan de eisen van Het Nieuwe Werken, denk o.a. aan zit/sta bureaus.

Een gedeelte van het teruggenomen meubilair werd gerefurbished en heeft Desko samen met de architect weer ingezet in het nieuwe plan. Wat BAM niet meer kon gebruiken hebben we ingeruild, opgeslagen en weer een 2e leven gegeven.

Op de nieuw geleverde werkplekken over diverse locaties in Nederland (inmiddels 5700) sloot BAM een contract af met Desko. Gedurende een periode van vijftien jaar gebruikt BAM het meubilair volgens goed huisvaderschap met een vooraf afgesproken restwaarde na 15 jaar. De Flexibiliteit van Desko was voor BAM een vereiste, gezien het project over meerdere jaren en meerder locaties loopt. Ook de creativiteit van de architect om te blijven voorzien in de wensen en corporate identity van BAM is een belangrijk en leerzaam samenspel.

Project

BAM

Diensten

Opslag oude meubilair
- Refurbishen van meubilair
- Meubelmanagement bij uitbreiding of krimp
- Interne verhuizingen van BAM
- Volledige garantie op producten
- Jaarlijks onderhoud producten

Locatie

Diverse locaties in Nederland

Meubilair

5700 werkplekken hergebruik en nieuw

Contract

Gedurende een periode van 15 jaar gebruikt BAM het meubilair
volgens goed huisvaderschap met een vooraf afgesproken restwaarde
na 15 jaar

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko