Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

opl-banner

Inrichting van OPL Architecten

OPL architecten/ re-designers bestaat sinds 1948. Het bureau is gevestigd in Utrecht en werkzaam in heel Nederland. Ze ontwerpen nieuwe gebouwen en re-designen bestaande. Dat is ook waar Desko voor staat en daarom was het voor OPL een logische stap om Desko de nieuwe inrichting te laten verzorgen op basis van nieuw en hergebruikt meubilair. Desko ruilde de bestaande 25 werkplekken en bureaustoelen in om het vervolgens weer een 2e leven te geven.

Project:

OPL Architecten Utrecht

Diensten:

Complete inrichting van kantoor inruil van 25 bestaande werkplekken en bureaustoelen. Deze krijgen een 2e leven.

Meubilair:

9 nieuw zit sta duo's met O-poot
5x solo zit sta
Kabelmanagement voor werkplekken
29 x bureaustoel 806
20 x luxe vergaderstoel gerefurbished

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

Contact met Desko