Winkelwagen
Mijn Offerte
slider-project_2

In de eerste week van 2017 verhuisde MVO Nederland, het Initiatief Duurzame Handel (IDH) en BoP Innovation Center van de Utrechtse Waterstraat naar een pand om de hoek. Tijdens de verhuizing en bij de inrichting van het nieuwe kantoor is nadrukkelijk gestreefd naar duurzaamheid.

Desko dacht met MVO mee over flexibele en duurzame kantoorinrichting volgens het nieuwe werken. En leverde circulaire werkplekken met stoelen, kasten en vergadertafels. Desko blijft de eigenaar en na gebruik zorgt Desko dat het meubilair weer een nieuwe levenscyclus krijgt.

Project

mavo

Dienst

Pay per use

Locatie

Utrecht

Meubilair

Hergebruik en nieuw

Contract

Pay per use

Diensten

Leveren van nieuwe kantoormeubelen

Desko blijft eigenaar en na
gebruik zorgt Desko dat het
meubilair weer een nieuwe
levenscyclus krijgt.

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko