Winkelwagen
Mijn Offerte
klap-banner

Volledige inrichting van kantoor, chill en lunchruimte

Desko verzorgde voor Klap makelaars en assurantiën de volledige inrichting van het kantoor en creëerde een sfeervolle plek voor de medewerkers voor een rust moment. Desko heeft gekozen om zo veel mogelijk natuurlijke elementen en kleuren terug te laten keren bij de inrichting.

Door de bamboe pilaren te combineren met het speelse patroon van de vloerbekleding zorgen deze voor een verassend effect. Mede door het creatieve hergebruik van het oude meubilair in combinatie van nieuw meubilair, kunnen we zeggen dat circulair inrichten succesvol en verassend is.

Project:

Klap makelaars en assurantiën

Opgeleverd:

Februari 2017

Diensten:

Complete inrichting van kantoor, chill en lunch ruimte. Inruil van bestaande kantoormeubilair en hebben inmiddels al weer een 2e leven gekregen.

Meubilair:

30 gebruikte Drentea duo's welke
Desko heeft aangepast van 180 naar 160 cm
60 gebruikte bureaustoelen EN1335
24x akoestische Drentea schuifdeurkasten
6x statafel nieuw
12x kruk nieuw

project-klap-3
project-klap-5
project-klap-4
project-klap-6

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko