Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting. Gebruik code #BLOEI bij het afrekenen

slider-project_2

Desko Kantoormeubelen voorzag H&K in de Lier van een compleet nieuwe kantoorinrichting. Naast het leveren van nieuwe kantoormeubelen, leverden we op het gebied van projectinrichting de volgende diensten:

Leggen van een nieuwe vloerbedekking, schilderden we de wanden, aanleggen van een nieuwe databekabeling, realiseren van nieuwe elektriciteitspunten, realiseren van nieuwe pantry en toiletten.

Project

H&K

Opgeleverd

November 2019

Diensten

Inventarisatie huidige kantoormeubelen, ontwerp, kleurbepaling, opstellen begroting en uitvoering.

Meubilair

Circa 70 werkplekken met:
Zit sta bureaus
Bureaustoelen
Akoestische kasten
Ook leverde Desko de kantinemeubelen en het vergadermeubilair.

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

Contact met Desko