Winkelwagen  
Mijn Offerte
slider-project_2

BAM Nieuwleusen

Waar oud en nieuw samenkomen - In samenwerking met A&E Architecten
.

Waar oud en nieuw samenkomen - In samenwerking met A&E Architecten

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan. Buiten lag de nadruk lag op oude elementen als de oude meeltoren die onderdeel uitmaakt van het pand. Binnen is de inrichting modern, kleurrijk en industrieel. En dat is goed gelukt! Er zijn 150 medewerkers voorzien van een prachtige werkplek met o.a. ergonomische bureaus en bureaustoelen


Foto_6_-_Bam_Nieuwleusen
Foto_2-_Bam_Nieuwleusen
Foto_3_-_Bam_Nieuwleusen
Foto_4_-_Bam_Nieuwleusen
Foto_5_-_Bam_Nieuwleusen
Nieuwleusen_06_0x0_94e_0x0_cb8_1

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

Contact met Desko