Winkelwagen
Mijn Offerte
bamaind-banner

Complete kantoorinrichting

In 2019 leverde Desko de nieuwe kantoormeubelen voor het kantoor van BAM Eindhoven. In dit kantoor met flexwerkplekken is er gekozen voor verstelbare bureaus, zodat verschillende medewerkers gebruik kunnen maken van dezelfde werkplek. De akoestische kasten bieden plek voor dossiers en persoonlijke spullen en bieden op een subtiele manier privacy rondom het bureau.

Voor de vergaderruimten en overlegplekken leverde Desko banken, vergadertafels en vergaderstoelen. Door het gebruik van verrassende kleurelementen ontstaat er een speelse mix die tegelijkertijd zakelijk en professioneel is.

Project

BAM Eindhoven

Opgeleverd

2019

Diensten

Volledige kantoorinrichting

Meubilair

60 werkplekken
120 bureaustoelen
40 akoestische kasten
Vergadertafels
Vergaderstoelen

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko