Nieuws

De voordelen van een luxe bureaustoel

We brengen heel wat tijd door op onze bureaustoel. Het is dan ook belangrijk om te investeren in een comfortabel exemplaar. Wil jij het beste van het beste? Dan is een luxe bureaustoel de uitkomst voor jou. Naast het prachtige design wat luxe bureaustoelen hebben, bieden ze tal van andere voordelen. Ontdek hier alle kenmerken en voordelen.

Ergonomisch verantwoord

Een stoel kan nog zo mooi zijn, als hij niet ergonomisch verantwoord is, is het niet de beste keuze. Een luxe bureaustoel voldoet vrijwel altijd aan de NPR-1813 of NEN-EN 1335 normering en heeft ontzettend veel verstelopties, meer dan een gewone bureaustoel. Hierdoor is hij geschikt voor elke lichaamsvorm. Met een luxe bureaustoel ben je verzekerd van een ergonomische zitplaats en verminder je de kans op lichamelijke klachten door een verkeerde zithouding.

De beste materialen

Met een luxe bureaustoel geniet je van top comfort. Een luxe stoel is vervaardigd van materialen van hoge kwaliteit, zoals leer en duurzaam materiaal. Leer is een natuurlijke, hernieuwbare grondstof die niet snel slijt of scheurt, waardoor het perfect is voor intensief gebruik zoals op kantoor. Dit materiaal oogt niet alleen luxe, het duurzame karakter draagt ook bij aan het comfort en de levensduur van de bureaustoel.

Vormgeving

Een luxe bureaustoel is een pronkstuk in de ruimte. De bijzondere vormen en het unieke design trekken direct de aandacht. Neem bijvoorbeeld de bureaustoelen van Herman Miller. Deze iconische stoelen hebben stuk voor stuk een opvallend ontwerp, die naadloos in een luxe kantoorinrichting passen. Met een luxe stoel til je jouw kantoorinrichting naar een hoger niveau. 

Oog voor detail

Wat een bureaustoel luxe maakt, heeft natuurlijk ook te maken met de afwerking van de stoel. Van naadloze bekleding tot aan de precisie van de afgeronde randen: alles voor het perfecte totaalplaatje. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht.

De nieuwste technieken

Tot slot is een luxe bureaustoel voorzien van allerlei technieken en mechanismes. Denk hierbij aan een synchroontechniek of terugdraaimechaniek, waarbij de stoel na gebruik automatisch terugvalt in zijn oorspronkelijke positie. Dit betekent dat de stoel altijd klaarstaat in de perfecte houding. Benieuwd naar de verschillende technieken? De bureaustoelen van Interstuhl zijn vrijwel allemaal uitgerust met specifieke technieken.

Voor de liefhebber van een stijlvolle kantoorinrichting is een luxe stoel een must-have. Er mag dan een hoger prijskaartje aan hangen, het is de investering waard. Met een luxe bureaustoel geniet je van ergonomisch zitcomfort en voorkom je lichamelijke klachten. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen ben je verzekerd van de beste kwaliteit die jarenlang meegaat. Ontdek hier ons gehele assortiment aan luxe bureaustoelen.