Nieuws

Stijlvol inrichten met Softline

Voor de liefhebber van Scandinavisch design is Softline hét merk. Met hun unieke meubels van hoogwaardige kwaliteit weet dit Deense merk indruk te maken. Materialen worden lokaal ingekocht en oude stoffen worden gerecycled, zodat de productie een zo laag mogelijke impact heeft op het milieu. De collectie van Softline is perfect voor moderne kantoren waar stijl, comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. 

Luxueus loungen

Heerlijke stoelen, fauteuils, banken en poefs: bij Softline zit je goed. De iconische meubels van Softline zijn minimalistisch, maar geven toch een huiselijke sfeer aan jouw kantoor. Over de afgelopen jaren heeft Softline zich ontpopt tot een innovatief merk en de items uit hun collectie zijn stuk voor stuk prachtige aanwinsten voor een ontvangstruimte, kantine of loungegedeelte. Wij lichten graag een paar van onze favorieten uit:

Angel

Met zijn unieke ontwerp is deze fauteuil een echte blikvanger in iedere ruimte. De stoel is gemaakt van biologisch katoen en biedt optimaal zitcomfort. De Angel nodigt uit om te zitten en is daardoor een musthave in een ontvangstruimte of wachtkamer. Zoals alle producten van Softline is ook deze fauteuil zelf samen te stellen qua kleur. Van stoffering tot onderstel. Zo past het altijd bij jouw smaak en inrichting. 

Moai Lounge

In alle hectiek op kantoor heb je soms behoefte aan een momentje voor jezelf. De Moai Lounge is perfect om jezelf even af te zonderen van de rest. Deze award-winnende stoel heeft door zijn ronde vormen en zachte stoffering een rustgevende uitstraling. De stoel staat voor privacy en door zijn contouren en akoestiek kun je jezelf helemaal afsluiten. Door de vrolijke kleurtjes staat het ook nog eens gezellig in elke ruimte. 

Aiko Swivel

Old meets new. Met dit product heeft Softline de klassieke vergaderstoel in een modern jasje gestoken. Met zijn eenvoudige design, strakke lijnen en minimalistische vorm past deze stoel in elke kantoorinrichting. De Aiko Swivel biedt maximaal comfort tijdens lange vergaderingen en door het tijdloze ontwerp raak je hier nooit op uitgekeken. Wat ons betreft een onmisbaar item.

Chat

Ontvang jouw gasten in stijl met deze designbank. De Chat is een comfortabele bank waarmee je een huiselijke sfeer creëert. De prachtige aardetinten en de unieke vorm van de rugleuning zorgen ervoor dat deze bank een echte eyecatcher is. Een aanwinst voor jouw ontvangstruimte. Je kunt de bank natuurlijk ook in de kantine of loungehoek van jouw kantoor plaatsen, want als je de hele dag op een bureaustoel zit, is het soms heerlijk om tussendoor even op een bank neer te ploffen.

Eden

Last but not least: de Eden. De stoel staat bekend om zijn bijzondere stiksels geïnspireerd door sportauto's. De Eden combineert design met comfort en kan zeker niet ontbreken bij jouw moderne kantoorinrichting. Door de brede kuip heeft de stoel een heerlijk comfortabele zit en kun je een knusse loungehoek creëren.

Wil je meer weten over dit bijzondere merk? Of wil je advies over hoe je de meubels van Softline kan verwerken in jouw moderne kantoorinrichting? Wij helpen je graag!