Nieuws

Moderne kantoorinrichting: tips & tricks

De inrichting van je kantoor geeft de cultuur van je bedrijf het beste weer. Met een moderne kantoorinrichting laat je dus aan je (potentiële) werknemers en klanten zien dat je een modern bedrijf bent en dat er een moderne bedrijfscultuur heerst.

We ontvangen tegenwoordig steeds meer aanvragen voor onze moderne producten. Om het makkelijker voor je te maken, vind je in dit blog tips & tricks voor een moderne kantoorinrichting!

 

Moderne kantoormeubelen voor verschillende ruimten

In een modern kantoor mogen moderne kantoormeubelen uiteraard niet ontbreken. Bij Desko vind je een breed assortiment aan unieke en moderne meubels die niet alleen zeer fraai zijn voor het oog, maar ook de juiste ondersteuning bieden aan het lichaam.

Werkplekken

Je werknemers zijn de hele dag op kantoor en willen natuurlijk graag werken in een prettige omgeving. De gebruikte kantoormeubelen spelen een belangrijke rol in de sfeer van de ruimte. Met een moderne kantoorinrichting van Desko zorg je voor een uiterst prettige en sfeervolle werkomgeving.

Voor de werkplekken zijn onze Vepa Piqniq duo slinger bureaus een goede keuze. Combineer ze met de Interstuhl PURE PU113 en je creëert een volledige werkplek.

Vergaderruimte

In de vergaderruimte ontvang je regelmatig (potentiële) klanten. Daarom moet deze ruimte feilloos de cultuur van het bedrijf uitstralen. Met een strakke vergadertafel, zoals de VPAX Vergadertafel Rechthoek, in combinatie met strakke stoelen kom je al een heel eind. Wil je duurzaamheid uitstralen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Felt stoel met houten onderstel van Vepa. Deze stoel is gemaakt van 60 gerecyclede PET-flessen.

Kantine

De kantine is een plek waar je werknemers tot rust kunnen komen midden op de dag. Zorg er daarom ook voor dat de ruimte hier de mogelijkheid voor biedt. Schaf comfortabele stoelen en kantinetafels aan, zoals de:

Ontvangstruimte

De ontvangstruimte is vaak de eerste ruimte die een (potentiële) klant of medewerker ziet bij de binnenkomst van een bedrijf. Eerste indrukken zijn blijvend, daarom is het in de ontvangstruimte belangrijk om de cultuur van het bedrijf uit te stralen.

Hieronder zie je een uitstekend voorbeeld van een ontvangstruimte met een moderne inrichting.

Concentratieruimte voor werknemers

Wanneer je een kantoorinrichting hebt met een open vloer waar alle bureaus staan, is het in diverse gevallen prettig om je af te kunnen zonderen. Een concentratieruimte is hier ideaal voor. Bij Desko vind je diverse moderne kantoormeubelen voor een concentratieruimte in je kantoorpand.

Nog meer tips & tricks

Zorg voor veel licht

Daglicht zorgt niet alleen voor betere werkprestaties, maar ook voor een modernere look. Heeft jouw kantoorpand niet voldoende ramen? Zorg dan zeker voor voldoende verlichting. En ook hierbij kun je kiezen voor lampen die perfect aansluiten bij de moderne kantoorinrichting.

Laat het pand ruimtelijk ogen

Laat je kantoorpand ruimtelijker ogen door te kiezen voor glazen wanden in plaats van dichte wanden. Glazen wanden maken ruimtes optisch groter, zonder dat alles op de open vloer staat. Werknemers kunnen nog altijd afgeschermd vergaderen, zonder dat zij zich al te veel afzonderen.

Flexibele werkplekken

In modern ingerichte kantoorpanden werken de werknemers regelmatig op flexibele werkplekken. Wellicht zijn alle plekken flexibel of slechts een deel. Het biedt je werknemers de mogelijkheid om samen te werken, zonder dat ze anderen hierbij storen.

Een milieuvriendelijke inrichting

Bij Desko is de kantoorinrichting altijd duurzaam. Gelukkig maar, want een milieuvriendelijke inrichting is een moderne inrichting. Kleed het pand bijvoorbeeld aan met planten, kies voor gerecyclede of duurzame kantoormeubelen en gooi oude kantoormeubelen niet weg, maar lever ze in bij Desko.

Laat Desko je helpen bij de moderne kantoorinrichting

Maak het jezelf makkelijker en laat Desko je helpen bij de inrichting van je kantoor. Met onze jarenlange ervaring geven we je professioneel advies en weten we precies waar we op moeten letten.

Laat Desko je kantoor inrichten!

Vraag een gratis adviesgesprek aan 020 480 1020