Nieuws

Kleur op kantoor

Alhoewel de kleur wit meer licht in een ruimte brengt, zorgt de kleur voor een minder productieve werkomgeving. Het toevoegen van kleur aan een werkplek kan veel voordelen hebben. Zo kan kleur zorgen voor een kalmere werkomgeving, meer productiviteit, creativiteit en originele ideeën! Graag vertellen we je meer welke kleuren je toe kan voegen aan je kantoor voor een efficiëntere werkomgeving.

Groen op kantoor

Groen is een tint die rust en kalmte brengt en mild is voor de ogen, ideaal tegen stress. Groen kan ook met behulp van klanten toegevoegd worden, planten absorberen de straling van de elektronische toestellen. Benieuwd welke planten geschikt zijn op kantoor? Lees onze blog over de top 5 kantoorplanten.

Geel op kantoor

Een levendige kleur geel is een stralende, lichte tint die uitnodigt tot nadenken. Geel bevordert het nemen van beslissingen en de concentratie waardoor originele ideeën kunnen ontstaan. In combinatie met wit, zwart of donkergrijs wordt het optimale resultaat behaald.

Rood op kantoor

De kleur rood zorgt voor meer energie, doordat de linker hersenhelft wordt aangewakkerd zorgt het ervoor dat de productiviteit omhoog gaat. In combinatie met wit wordt het optimale resultaat behaald.

Blauw/paars op kantoor

De kleuren blauw en paars zorgen voor creativiteit. De kleuren doen de geest dwalen en bevorderen de verbeelding. Daarnaast zijn het ook kleuren die de kalmte en concentratie bevorderen. De kleuren blauw en paars worden aangeraden voor personen met een creatief beroep zoals architecten, grafici, communicatieprofessionals, enzovoort.

Er zijn genoeg keuzes om te maken. Om de juiste keuzes voor jouw bedrijf te maken, kan je altijd met een van onze adviseurs in gesprek. Wij kunnen je helpen met het maken van jouw keuzes en weten waar je op moet letten. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken via 020 480 1020 of stuur een mailtje naar info@desko.nl.