Nieuws , Duurzaam , Projecten

Bureaustoelen en vergaderstoelen herstofferen

Duurzaamheid en circulariteit zitten diep geworteld in ons DNA. Duurzaamheid is een belangrijk selectiecriterium. De kringloop sluiten. Dat is de essentie van circulariteit. Door grondstoffen opnieuw te gebruiken, maken we de cirkel weer rond.

Kantoormeubelen met een tweede of derde leven

Desko geeft kantoormeubilair een tweede (en zelfs derde) leven. Dit betekent dat een meubelstuk met een gemiddelde levensduur van 7 jaar nog wel tot 14 en zelfs 21 jaar wordt ingezet. Hiermee maken we dus effectief gebruik van de grondstoffen.

Zien bureaustoelen of vergaderstoelen er gedateerd uit door de stoffering? Door deze opnieuw te stofferen krijg je met een minimale uitgave een maximaal effect: het kopen van nieuwe bureaustoelen of vergaderstoelen is niet meer nodig en je maakt optimaal gebruik van de huidige waarde van je meubilair. Desko is gespecialiseerd in circulaire kantoorinrichting en onderzoekt graag samen hoe we jouw huidige kantoorinrichting kunnen hergebruiken!

Hoe gaan we te werk?

Voor het stofferen van bureaustoelen en vergaderstoelen hanteren we een aantal vaste stappen, zo weet je precies waar je aan toe bent!

1. Neem contact met ons op! Als je contact met ons opneemt, plannen we een kennismakingsgesprek met een van onze circulaire projectmanagers in.

2. We bespreken samen jullie wensen. Tip: maak alvast foto’s van de bureau/vergaderstoelen die je wil laten opknappen.

3. We komen bij je langs om de stoelen te bekijken, samen met stofstalen en stellen een vrijblijvende offerte voor je op.

4. Ga je akkoord met ons prijsvoorstel? Dan komen we de stoelen zo snel mogelijk ophalen zodat we er snel mee aan de slag kunnen.

5. Zodra alle stoelen zijn opgeknapt, komen we deze natuurlijk weer bij je langsbrengen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het laten stofferen van bureaustoelen of vergaderstoelen of wil je direct een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, dit kan telefonisch via 020 4801020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl We helpen je graag bij het maken van circulaire keuzes!