Nieuws

Grote bedrijven shoppen vaker online en ook bij Desko zien we dit

Volgens het B2B E-commerce onderzoek van Markt Monitor 2022, shoppen grote bedrijven steeds vaker online. Hierin is maar liefst 47% groei te zien. Bij Desko zien we dit ook, ook onze (grote) klanten bestellen vaker via onze webshop Desko.nl.

“Zakelijke bestellers zien duidelijk andere voordelen dan consumenten. Voor zakelijke bestellers is de tijdsbesparing het belangrijkst. Zij hebben vaak al een relatie met leveranciers”, zegt directeur Marlene ten Ham van Thuiswinkel.org. “Voor hen is het belangrijker dat de bestelling en verzending zo efficiënt mogelijk verlopen.”

Online bestellen bij Desko.nl

Net als onze particuliere klanten, zien we dat ook onze (grote) zakelijke klanten steeds vaker hun bestelling plaatsen via onze webshop. Zij zijn vertrouwd met onze diensten en service en bestellen zelf online onze kwaliteitsproducten. Het direct zelf plaatsen van je bestelling levert een aanzienlijke tijdwinst op. Het is niet meer nodig om je bestelling, telefonisch of via mail door te geven aan de accountmanager en te wachten op de offerte.  Na afronding van je bestelling in de webshop kan je als zakelijke klant kan gewoon kiezen voor betaling op factuur, waardoor je niet direct ‘degene met de pinpas’ nodig hebt, om je bestelling af te ronden.

De Desko.nl webshop

Onze vernieuwde website en webshop, maken het makkelijker voor klanten om zelf een bestelling te plaatsen.  In je eigen account zie je de nieuwe en eerdere bestellingen en orders, die je daardoor ook simpel zelf nogmaals kan bestellen.  Onze webshop, Desko.nl, wordt dagelijks verrijkt met nieuwe producten en onze prijzen zijn altijd scherp.

Onze adviseurs blijven betrokken

Uiteraard blijven onze adviseurs, wanneer gewenst, betrokken bij het bestelproces. Het is mogelijk om al bellend samen de bestelling via onze webshop te doen. Op deze manier geniet je zowel van het advies van onze specialisten, als de snelheid van het doen van een directe bestelling via onze webshop.

Wil je liever eerst een offerte ontvangen of je order plaatsen bij jouw accountmanager? Dan kan dit natuurlijk ook. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren!