Nieuws

Project in de spotlight: circulaire kantoorinrichting Zivver

Een stijlvolle kantoorinrichting met zoveel mogelijk circulair kantoormeubilair: dat was de wens van de klant. Toen deze aanvraag bij ons binnen kwam, konden we niet wachten om aan de slag te gaan, want circulair inrichten is wat we het liefst doen. Samen met AREA-OS hebben we dit project succesvol afgerond en het eindresultaat mag er wezen. Laat je inspireren door het nieuwe kantoor van Zivver!

Doe mij maar tweedehands

Aansluitend bij de wens van de klant wilden we zoveel mogelijk hergebruikt meubilair plaatsen in hun nieuwe kantoorinrichting. Voor de kantine hebben we na een uitgebreide zoektocht de perfecte stoelen gevonden, opgekocht bij een horecazaak die ging vernieuwen. Het plan was om deze stoelen te refurbishen omdat sommige lichte krasjes in de bekleding hadden, maar uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om de stoelen in hun natuurlijke staat te laten. De robuuste uitstraling past namelijk perfect bij de industriële stijl van de kantine. De antraciet barkrukken zijn allemaal tweedehands en afkomstig van het merk HAY. Het eindresultaat laat de pracht van tweedehands kantoormeubelen zien.

 

Voor de 56 ergonomische werkplekken hebben we gekozen voor handmatig verstelbare zit-zit bureaus. Hiervoor is geen elektriciteit nodig, wat dit een milieubewuste keuze maakt. We hebben akoestische tussenpanelen aan de bureaus bevestigd, wat zorgt voor meer privacy en rust op de werkvloer. De bureaustoelen van ons eigen merk, Daily Office, voldoen aan alle ergonomische normen voor een comfortabele werkplek.

De vergaderruimtes hebben een stijlvolle upgrade gekregen met de Vpax vergadertafels van Vepa. Dit merk combineert prachtig design met duurzame productie, gericht op het minimaliseren van afval. We hebben gekozen voor een ruim blad van 2.20 bij 1 meter, ideaal voor groepswerk. Ook hebben we een statafel geleverd, geschikt voor een actieve vergaderervaring.

De eyecatchers in het nieuwe kantoor zijn de belcellen van Rofa, gemaakt van duurzame materialen en gerecycled schuim. Deze geluiddichte belcellen zijn een oase van rust waarin je ongestoord kunt telefoneren of een online meeting kunt houden. De perfecte manier om even te ontsnappen aan de hectiek op kantoor. Belcellen worden steeds populairder en wij begrijpen maar al te goed waarom!

 

Een natuurlijke uitstraling

We wilden de keuze voor duurzaam en circulair meubilair laten terugkomen in de styling. Daarom hebben we de natuur letterlijk naar binnen gehaald door veel planten te plaatsen. Ook hebben we gekozen voor groene, gele en aardse tinten die passen bij de huisstijl van Zivver. Dit resulteert in een industriële inrichting met een speelse twist, gekenmerkt door stoere materialen, natuurlijke elementen en veel beplanting. Een kantoor om trots op te zijn!

Wil jij je kantoor ook circulair laten inrichten? Wij helpen je graag met het realiseren van het kantoor van jouw dromen! Neem hier contact met ons op.