Nieuws

Wat is de beste bureaustoel? Ontdek onze top 10

We zitten gemiddeld 8,5 uur per dag en deze lange zituren worden vooral op kantoor gemaakt. Het is dan ook geen overbodige luxe meer om te investeren in een goede bureaustoel. Bij de zoektocht naar de beste bureaustoel zijn een aantal factoren van belang, zoals comfort en ergonomie. Daarnaast speelt design een rol, want het oog wil natuurlijk ook wat. Met zoveel keuze op de markt, kan het lastig zijn om de beste bureaustoel te kiezen. Wij delen daarom graag onze top 10 ergonomische bureaustoelen met je om de keuze een stukje makkelijker te maken.

Wanneer spreken we van een goede bureaustoel?

Een goede bureaustoel is comfortabel en ondersteunend. Maar wat maakt een bureaustoel nou echt top of the line? Het belangrijkst is dat een bureaustoel voldoet aan ergonomische eisen. Een goede bureaustoel heeft een NEN-EN 1335 of NPR-1813 normering: hét keurmerk voor ergonomisch geluk. Dit betekent dat de stoel verschillende instelmogelijkheden heeft waardoor hij geschikt is voor bijna elke medewerker. Denk aan verstelbare hoogtes, rugleuningen en armleuningen.

Ontdek onze top 10 ergonomische bureaustoelen

Bij de zoektocht naar de beste ergonomische bureaustoel is er niet één specifieke stoel te noemen. Iedereen heeft zijn eigen behoeften en voorkeuren als het gaat om comfort en ondersteuning tijdens lange uren achter het bureau. Dus, wat voor jou werkt, kan voor iemand anders totaal anders zijn. Om je te helpen bij het kiezen van de beste bureaustoel, hebben we een top 10 ergonomische bureaustoelen voor je samengesteld.

Het is geen wonder dat deze bureaustoel zo populair is. De Amsterdam heeft alles wat je zoekt: een in hoogte verstelbare zitting, 4D-armleggers en een geïntegreerde lendesteun. De stoel heeft een NEN-1335 normering en is ergonomisch verantwoord. Met zijn eenvoudige zwarte design past deze bureaustoel in elke kantoorinrichting. Door de netweave rugleuning en gestoffeerde zitting is er aan comfort geen gebrek. Een beste bureaustoel voor een kleine prijs.

Deze ergonomische bureaustoel beschikt over allerlei instelmogelijkheden en slimme features, zoals een synchroontechniek en gewichtsregeling. De Joyce is een comfortabele stoel waarmee je de lange kantoordagen makkelijk doorkomt. Daarnaast is deze bureaustoel voor 98% recyclebaar: een duurzame keuze dus.

De Herman Miller bureaustoelen zijn een plaatje om te zien. De Mirra is met zijn unieke design een eye-catcher in elk kantoor. Deze ergonomische bureaustoelen zijn onwijs populair en nu voor een prikkie verkrijgbaar! Deze refurbished variant is helemaal opgeknapt en staat klaar om ergens een tweede leven te krijgen. Goed voor de wereld en goed voor je portemonnee. Door de verschillende instelmogelijkheden en handige technieken ben je met deze ergonomische bureaustoel verzekerd van een goede werkhouding.

Modern, ergonomisch en stijlvol: dat is de Erron Ergo Plus. Deze bureaustoel combineert eigentijds design met ultiem comfort. Met zijn strakke lijnen en simpele ontwerp past hij moeiteloos in elke inrichtingsstijl. Van een verstelbare zitting tot een kantelmechanisme en een aluminium gepolijst onderstel: de Erron Ergo Plus heeft het allemaal. Een beste ergonomische bureaustoel voor een goede prijs: wat wil je nog meer?

Maak kennis met de Every collectie van Interstuhl. De bureaustoelen uit deze lijn voldoen aan de ergonomische eisen en zijn perfect voor op kantoor of voor jouw thuiswerkplek. De Every is in hoogte en diepte verstelbaar waardoor de stoel altijd als gegoten zit. Door de comfortabele foam zitting kun je urenlang vertoeven op deze stoel. Het leuke aan deze bureaustoel is dat hij in verschillende kleuren leverbaar is. Tijd om eens van het zwart af te stappen en te kiezen voor bruingrijs, pastelblauw of okergeel.

Een beste bureaustoel van alle ergonomische gemakken voorzien. Hij is NEN-En 1335 én NPR-1813 gecertificeerd en is daardoor geschikt voor elk lichaamstype. Dankzij de vele afstelmogelijkheden is het vinden van de perfecte zitpositie een fluitje van een cent. Bovendien heeft de Genève een tijdloze uitstraling die perfect past in elke kantoorinrichting.

De Aeron Business straalt luxe uit met zijn unieke design. Vervaardigd van plastic afkomstig uit de oceaan, is deze bureaustoel niet alleen een ergonomisch exemplaar, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Dankzij het slimme ontwerp met gewichtsverdeling geniet je van optimaal comfort en ondersteuning. De Aeron Business is goed voor je lichaam en goed voor de planeet.

Met deze ergonomische bureaustoel kun je de plank niet misslaan. Met zijn NPR-1813 certificering voldoet hij aan de strenge Nederlandse richtlijnen, waardoor hij geschikt is voor vrijwel elke medewerker. Of je nu lang of kort bent, de Daily Office 887 past zich moeiteloos aan aan elke gebruiker, waardoor comfort en ondersteuning gegarandeerd zijn.

De Be Fine is de beste bureaustoel als je een milieuvriendelijke keuze wilt maken én niet teveel geld wilt uitgeven. De bureaustoel wordt duurzaam geproduceerd en bestaat voor een groot deel uit gerecycled PP. Daarnaast weegt deze stoel maar 14,5 kilo, wat minder belastend voor het milieu is. Net zoals de andere stoelen in dit lijstje, voldoet de Be Fine ook aan alle ergonomische eisen en is hij NEN-1335 gecertificeerd. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes zodat er altijd wel één past bij jouw kantoorinrichting.

Deze bureaustoel combineert ergonomie met design. Zijn vormgeving ondersteunt een rechte en comfortabele zithouding, bevorderlijk voor een gezonde rug. De Aeris Numo Task is flexibel inzetbaar. Zo is hij perfect aan het bureau op kantoor maar ook als bureaustoel thuis. Een ideale keuze voor de thuiswerkers.

Advies nodig over het kiezen van de beste ergonomische bureaustoel? Onze experts staan voor je klaar!