Winkelwagen  
Mijn Offerte

Omruilweken - ga van zit zit naar een zit sta bureau va. €183 Check de actie hier

Wegens een technische storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

Vergaderstoelen huren

Desko heeft een uitgebreid assortiment vergaderstoelen voor de verhuur. Wij zijn uw adres voor het huren van stoelen! U vindt bij ons diverse soorten stoelen in diverse soorten en uitvoeringen. Van zeer eenvoudig tot luxe designstoelen met alle comfort van dien.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

KIES DE JUISTE STOEL

Op uw vergaderstoelen zitten zowel uw eigen werknemers als (toekomstige) klanten. Het ligt dus voor de hand dat u zich afvraagt hoe u een goede keuze kunt maken. Waar let u op en wat is een geschikte stoel voor uw mate van gebruik en lichaamspostuur? En hoe kiest u een geschikte vergaderstoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken? Wij geven u hierover graag advies.

WILT U LIEVER VERGADERSTOELEN KOPEN? KLIKT U DAN HIER


Desko levert hele diverse aantallen voor de verhuur van kantoormeubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij geven u graag advies over het huren van vergaderstoelen!

Contact met Desko