Winkelwagen

Tweedehands statafels

Desko biedt gebruikte salontafels en statafels welke u binnen uw kantoor op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo zijn ze ideaal voor in de ontvangstruimte, wachtkamer of kantine, maar kunt u ze ook gebruiken in de kantoorruimtes zelf. Bijvoorbeeld als mobiele werkplek voor werknemers met een laptop. Desko biedt u een brede keuze aan tweedehands salontafels en statafels in verschillende modellen.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

GEBRUIKTE STATAFELS

Statafels beginnen steeds meer deel uit te maken van het standaardmeubilair van een kantoorruimte. Sta-zit werkplekken worden populairder en statafels vervangen de traditionele lage tafels en bureaus. Vooral in de kantine komen statafels het best tot hun recht. Als u de hele dag al achter uw bureau zit dan is een half uur of een uur uw benen strekken tijdens de lunch een aangename afwisseling.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE STATAFEL? KLIKT U DAN HIER

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele salontafel tot een veelvoud aan kantinestoelen of fauteuils. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in onze showroom in Amsterdam. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij gaan voor u op zoek naar de juiste salontafel of statafel!

Contact met Desko