Winkelwagen

Tweedehands statafels

Desko biedt gebruikte salontafels en statafels welke u binnen uw kantoor op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo zijn ze ideaal voor in de ontvangstruimte, wachtkamer of kantine, maar kunt u ze ook gebruiken in de kantoorruimtes zelf. Bijvoorbeeld als mobiele werkplek voor werknemers met een laptop. Desko biedt u een brede keuze aan tweedehands salontafels en statafels in verschillende modellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GEBRUIKTE STATAFELS

Statafels beginnen steeds meer deel uit te maken van het standaardmeubilair van een kantoorruimte. Sta-zit werkplekken worden populairder en statafels vervangen de traditionele lage tafels en bureaus. Vooral in de kantine komen statafels het best tot hun recht. Als u de hele dag al achter uw bureau zit dan is een half uur of een uur uw benen strekken tijdens de lunch een aangename afwisseling.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE STATAFEL? KLIKT U DAN HIER

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele salontafel tot een veelvoud aan kantinestoelen of fauteuils. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in onze showroom in Amsterdam. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij gaan voor u op zoek naar de juiste salontafel of statafel!

Contact met Desko