Winkelwagen  
Mijn Offerte

Tweedehands bureaus en tafels

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

TWEEDEHANDS BUREAU KOPEN BIJ DESKO

Bij Desko Kantoormeubelen vindt u een groot aanbod tweedehands of gebruikte bureaus. Doordat we regelmatig grote partijen gebruikte meubelen opkopen, bieden we u deze aan voor een bijzonder aantrekkelijk prijs. Daarnaast profiteert u met het kopen van een gebruikt bureau bij Desko van de volgende voordelen:

  • Gratis levering
  • Direct leverbaar uit eigen voorraad
  • Deskundig advies van onze verkoopadviseurs
  • Tweedehands bureaus van kwaliteitsmerken als Ahrend, Drentea en Gispen

BUREAU GEBRUIKT

Het bureau is, samen met de bureaustoel, het belangrijkste element voor ieder kantoor. Bureaus zijn niet alleen bepalend voor de uitstraling en sfeer van de werkomgeving, maar wanneer u aan een mooi bureau werkt, is dit ook van invloed op de mate van inspiratie en creativiteit.

GROOT ASSORTIMENT TWEEDEHANDS BUREAUS

Bij Desko Kantoormeubelen vindt u gebruikte bureaus in vele verschillende soorten, afmetingen, kleuren, materialen. Via de handige filters vindt u op basis van uw wensen en voorkeuren snel een gebruikt bureau dat volledig aansluit bij uw voorkeuren. Bent u op zoek naar een nieuw bureau? Bekijk dan ons assortiment met nieuwe bureaus.

HET JUISTE TWEEDEHANDS BUREAU KIEZEN

Om u te assisteren bij het kiezen van een bureau, vindt u hieronder een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden.

1.WAARVOOR GAAT U HET TWEEDEHANDS BUREAU GEBRUIKEN?

Bepaal waarvoor u het bureau gaat gebruiken en welk doel het moet dienen. Houd ook rekening met het aantal personen dat het bureau gebruikt.

2.HOEVEEL WERKRUIMTE HEEFT U NODIG?

Welke accessoires en spullen moeten op en nabij het bureau geplaatst worden? Is een computerscherm, toetsenbord en pennenbak het enige, dan volstaat een bureau met standaard afmeting. Verricht u veel archiveerwerk en heeft u meerdere accessoires nodig, dan biedt een bureau met (bijpassend) bureaublok, scheidingswand met bakjes of een extra opbergkast of archiefkast uitkomst.

3.HOEVEEL PLEK IS ER VOOR HET TWEEDEHANDS BUREAU?

Hoe groot is de ruimte waar het bureau komt te staan? Dit bepaalt indirect het formaat en model bureau dat geschikt is. In sommige gevallen zal dit een compact en klein bureau zijn, in andere juist een royaal hoekbureau. Wilt u ruimte besparen? Denk dan aan flexwerkplekken.

4.STAAT HET BUREAU GOED AFGESTELD VOOR DE GEBRUIKER?

Beoordeel het lichaam en postuur van de gebruiker in ergonomische zithouding. Zit de gebruiker goed aan het bureau? Het kan zijn dat uw bureau te hoog of te laag is. In een dergelijk geval is een verstelbaar bureau de oplossing.

5.WELKE TWEEDEHANDS BUREAU VINDT U MOOI?

Tot slot is het fijn dat u bij ons kunt kiezen uit verschillende soorten en modellen bureaus. Bepaal naar wat voor vorm, afmeting, materiaal, kleur en finish uw voorkeur uitgaat en houd hierbij rekening met uw andere meubels.

VRAGEN OVER ONZE TWEEDEHANDS BUREAUS?

Heeft u een vraag over onze tweedehands bureaus of wilt u meer weten over het plaatsen van een bestelling in de webshop van Desko? Neem voor deze en al uw andere vragen contact op met een van onze verkoopadviseurs via 020 480 1020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl. We voorzien u graag van advies!

Contact met Desko