Winkelwagen
Mijn Offerte

Tweedehands banken

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

  DESKO BIEDT U DIVERSE SOORTEN BANKEN, WAARONDER:

  Desko heeft voor u een uitgebreid assortiment tweedehands banken voor kantoorgebruik, particulier gebruik en voor de thuiswerker. Van een eenvoudige 1-zitsbank tot een grote designbank voor 3 personen. U vindt bij ons verschillende modellen in diverse kleuren.

  WAT VOOR BANK U KIEST HANGT AF VAN EEN AANTAL FACTOREN:

  • Waar gaat u hem neerzetten?
  • Door wie gaat hij gebruikt worden? Zet u hem bijvoorbeeld neer in uw receptieruimte voor uw klanten dan moet hij een bepaalde uitstraling hebben die bij uw onderneming past.

  Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten, maten en kleuren. Zo wordt het vinden van uw geschikte banken een stuk makkelijker.

  BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE BANK? KLIKT U DAN HIER

  ADVIES GEWENST?

  Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam!

  Contact met Desko