Winkelwagen  
Mijn Offerte

Geniet van 10% zomerkorting. Gebruik de code SUMMERSALE bij het afrekenen.

Wegens een technische storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

Tweedehands archiefkasten

EEN GESCHIKTE ARCHIEFKAST

Welke eisen stelt u aan een archiefkast? Gaat u hem alleen gebruiken als opslagkast of moet hij ook brandveilig zijn? Bijvoorbeeld als u er belangrijke documenten in opbergt. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor zowel stalen als kunststof rolluiken. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, aluminium, antraciet en wit.

 

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE ARCHIEFKAST? KLIKT U DAN HIER

 

WELK AANTAL 2EHANDS ARCHIEFKASTEN HEEFT U NODIG?

Wij leveren hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele archiefkast tot een veelvoud daarvan. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod archiefkasten of komt u langs in onze showroom. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar een gebruikte archiefkast? Bekijk dan snel het brede aanbod gebruikt meubilair op Desko.nl! Gebruikte archiefkasten in alle soorten en maten tegen een scherpe prijs. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag met al uw vragen!

Contact met Desko